« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Skøyen søker ferskvaremedarbeider

MENY Skøyen søker ferskvaremedarbeider

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Skøyen trenger vi nå flere ferskvaremedarbeidere som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid. 

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du trenger ikke kokkelere som Hellstrøm, men du må kunne se forskjellen på laks og torsk. Du vil hjelpe småbarnsfamilier med hverdagsmiddag, tipse om en femretters som kan imponere en date og legge til rette for julemiddagen med alt det lekreste tilbehør.

Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle produktene vi selger. Du må derfor være nysgjerrig og tørre å smake på både blå og grønn ost. I tillegg til kundekontakt er jobben din å fylle på varer. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo. Dersom du ikke er i god fysisk form, vil du sannsynligvis bli det!

Du vil jobbe en fast ettermiddagvakt i uken og annenhver helg. Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i feriene. Vi håper dette passer for deg, for vi vil at du skal trives, og bli lenge.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Skøyen er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. 

Høres dette spennende ut kan du legge inn en søknad via vårt søknadsskjema.
For å søke på stillingene må du ha fylt 18 år. 

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.