« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Teie Torg søker kjøpmann

MENY Teie Torg søker kjøpmann

MENY Teie Torg på Nøtterøy er en spennende nærbutikk med en stor kundekrets, lokal forankring og skikkelig kremmerånd. Sommeren er høysesong og det er yrende liv i butikken.

Vi søker deg:
Som er en engasjert og erfaren leder med god varekunnskap, bransjeerfaring og god økonomisk forståelse. Samtidig er du glad i mennesker og liker å få det beste ut av folka dine.Du skaper trygghet og ønsker  utvikling for dine medarbeidere, dette vil gjøre MENY Teie Torg til en attraktiv arbeidsplass for de beste matarbeiderne.

Vi tror nøkkelen til suksess er å ha en ambisiøs leder som kan skape gode holdninger, kunnskap og engasjement hos alle medarbeiderne, samtidig som du skaper nærhet til kundene ved å være tett på. Vi tenker at du har utdannelse utover videregående skole, men erfaring kan kompensere om du er den rette personen for oss.

Vi ønsker å være den foretrukne lokalbutikken for våre kunder så vi satser stort på kunnskap og ferskvare og har flere manuelle ferskvarepunkter i butikken. Kontinuerlig utvikling og kvalitet er viktig for vår store faste kundekrets, og vi ønsker å være attraktive for stadig nye kunder. For 2020 har vi prognosert omsetning på 105 millioner.

Ansvarsområder:
Som kjøpmann er du ansvarlig for å maksimere omsetning og lønnsomhet gjennom planer, budsjetter og kostnadsoppfølging i henhold til MENY s konsept og butikkstandarder. Personalledelse er en nøkkelferdighet i stillingen, samt trygg Mat, bemanningsplanlegging og ansvar for butikkens lokale markedsføring.

Vi kan tilby:
En svært spennende og utfordrende lederstilling med gode betingelser i Norges største dagligvarekonsern. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Høres dette spennende ut kan du legge inn en søknad via vårt søknadsskjema. Vi benytter Semac bakgrunnssjekk i denne rekrutteringen.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.