« Tilbake til Ledige stillinger

Vil du være med på å digitalisere varehandelsbransjen?

Vil du være med på å digitalisere varehandelsbransjen?

Mat til folket er mat for teknologer. Varehandelsbransjen opplever store endringer med inntreden av nye forretningsmodeller og ny teknologi som AI, maskinlæring og blockchain. I dette landskapet skal NorgesGruppen IT og Digitale Tjenester skape produkter som sikrer gode opplevelser for sluttbrukerne. Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle og styrke vår kompetanse innen moderne tjenesteplattform for logistikk, butikk, netthandel, markedsføring, salg og kundeoppfølging. Dette sikrer at maten kommer frem til butikker, kiosker, sykehus, restauranter og barnehager. Over hele landet.

Her håper vi du kan hjelpe oss, for vi trenger flere dyktige utviklere!

Hvis du har erfaring som utvikler innen Java eller Microsoft Azure bør du lese videre. Hvis du motiveres av å skape løsninger som gjør kundenes hverdag enklere og bedre, så er motivasjonen din riktig. Og hvis du ønsker varierte oppgaver i et agilt produktteam hvor IT og forretning samarbeider tett, da er dette en veldig spennende match.

 

Hva er jobben?

Jobben din vil være å utvikle og forvalte avanserte og innovative løsninger/mikrotjenester på vår javabaserte plattform og/eller vår Azure-baserte tjenesteplattform i skyen. Som del av dette vil du blant annet gjøre følgende:

Være med på å skape et sterkt teknologisk fagmiljø sammen med engasjerte og faglig dyktige kollegaer

 • Jobbe i et team som benytter smidige utviklingsmetodikker som Scrum og Kanban
 • Jobbe med automatiserte utviklingsprosesser som kontinuerlig integrasjon, kontinuerlige leveranser og DevOps
 • Utforske ny teknologi og holde deg oppdatert på trender innen teknologiutvikling
 • Benytte teknologien som behøves for å skape gode produkter, som f.eks. Java/Javascript, .NET, ASP.NET, API-er, REST, Microsoft Azure, Weblogic, Oracle databaser, React, ELK, Jira, Confluence eller mobile løsninger

 

Hva kreves av deg?

 • Vi tror at du bør ha en høyere utdanning fra høyskole eller universitet, samt noen års erfaring for å lykkes i jobben.
 • Siden vi jobber teambasert må du like å samarbeide med andre.
 • Siden ikke alle du jobber med er teknologer må du kunne kommunisere godt med ikke-teknologer og brukere (både på engelsk og norsk).
 • Vi vil gjerne at du tør å ta initiativ til bedre løsninger, særlig hvis du ser enkle løsninger på komplekse problemer (som tross alt er en viktig del av jobben).

 

Hva gir jobben deg?

 • Utover interessante arbeidsoppgaver så vil du få jobbe i et dynamisk og innovativt arbeidsmiljø med tunge fagmiljøer og tverrfaglige team på tvers av teknologier.
 • Kanskje enda viktigere er det at vi skal gjøre vårt beste for å gi deg muligheter til både faglig og personlig utvikling i et spennende konsern
 • For å nevne noen av ordningene vi tilbyr har vi treningsstøtte og flere firmahytter, subsidiert kantineordning, pensjon- og forsikringsordninger, inkl. helseforsikring.
 • Vi har også flere faglige- og sosiale samlinger hvor du vil få faglig påfyll på samme tid som du blir enda bedre kjent med dine kollegaer på tvers

I NorgesGruppen investeres det mye i fremtidens løsninger. Som ansatt i NorgesGruppen IT og digitale tjenester (NorgesGruppen Data AS) vil du få muligheten til å utvikle og levere komplette IT-løsninger til hele verdikjeden i NorgesGruppen.

Du kan lese mer om oss på www.norgesgruppendata.no eller www.norgesgruppen.no.

Dersom du er nysgjerrig på å vite mer, eller er interessert i en uforpliktende samtale, ta kontakt med gruppeleder Ami Thomasgaard (926 01 887, ami.thomasgaard@norgesgruppen.no) elle Irja Wold Sæter (926 45 373, Irja.Wold.Setre@norgesgruppen.no). 

 

Er du sulten på en spennende jobb? NorgesGruppen byr på mat for teknologer.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter. Vi har ulike kjedekonsepter i det norske markedet; lavprisbutikker, supermarkeder og distriktsbutikker. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker. Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdning og serveringsbransjen.
ASKO, Engrosvirksomheten i NorgesGruppen, har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

Mat til folket er mat for Teknologer. NorgesGruppen har utfordringer til deg som ønsker å jobbe med IT i et av Norges største selskaper. NorgesGruppen utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet.

Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen Vi er en spennende arbeidsplass med dyktige fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo.