« Tilbake til Ledige stillinger

Sylinder søker Ad Operations Manager til nyopprettet avdeling

Sylinder søker Ad Operations Manager til nyopprettet avdeling

Vil du være med å bygge opp en helt ny satsning innen digital markedsføring og annonsesalg?

Vi ser etter en person som skal ha ansvar og håndtere betalte kampanjeaktiviteter for kunder av Sylinder Media som er en del av NorgesGruppen. I Sylinder Media vil du jobbe med dagligvarekjedene i NorgesGruppen og Trumf om digital markedsføring for leverandører og samarbeidspartnere.

I rollen som Ad Operations Manager vil du håndtere mange kampanjer og dialoger samtidig, så du må trives med mange baller i luften og evne å være organisert. Vi har behov for at du tør å si ifra om noe trengs å følges opp ytterligere og kan ta i et tak dersom det trengs. I tillegg er du nysgjerrig og ivrig etter å lære mer i en stilling som vil utvikle seg i takt med de digitale endringer og behov vi møter i fremtiden.

Så om du er en markedsfører med passion for teknologi og digitalisering – da må du søke!


Stillingen innebærer følgende arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for løpende dialog med nye og eksisterende kunder i forbindelse med avtalte aktiviteter
  • Definere, sette opp og optimalisere kampanjer for kunder
  • Bidra til å utvikle kjøpsstrategier i samarbeid med kunderådgiver/kunde
  • Finne markeds- og medieinnsikt som er relevant til jobben ved bruk av research og analyse av tilgjengelig data internt og eksternt.
  • Analyse og rapportering av kampanjer
  • Bidra til opplæring og deling av kunnskap internt og eksternt

 

Vi ser etter deg som:

  • er nyutdannet eller har jobbet i et år eller to. Vi forventer ingen ekspert, opplæring skal du få av de beste i bransjen
  • trives med å jobbe strukturert alene og i team og er ikke redd for gjentakende arbeid
  • er god til å se etter forbedringer, og er ikke redd for å si ifra om disse
  • etterstreber å levere et bra produkt, og liker dialog med andre mennesker

 

Vi tilbyr en spennende og nyopprettet stilling hvor du har stor innvirkning på ditt ansvarsområde samt samarbeider med entusiastiske kolleger og et meget spennende produkt.

 

Dersom du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Thomas Straw på telefon 48067722.

Send inn din CV og søknadstekst så snarlig som mulig, og senest innen 1. april.

Søknader behandles fortløpende og konfidensielt.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter. Vi har ulike kjedekonsepter i det norske markedet; lavprisbutikker, supermarkeder og distriktsbutikker. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker. Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene.

Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

Sylinder AS er en del av NorgesGruppen ASA. Selskapet har sitt utspring i lojalitetskonseptet Trumf og jobber med beslutningsstøtte, kundedialog, lojalitetsprogram og digitale løsninger for kjedene. Selskapet holder til i NorgesGruppens lokaler i Karenslyst allé i Oslo.