« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Begby søker assisterende butikksjef

MENY Begby søker assisterende butikksjef

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Nøkkelen til å skape dette er ledere som går foran som gode eksempler, og som inspirerer ansatte til å yte det lille ekstra.

Som assisterende butikksjef ved MENY Begby er du en del av vårt lederteam. Du vil få et betydelig personal- og resultatansvar, og skal lede butikken sammen med resten av teamet. Om du har erfaring fra dagligvare, er interessert i ledelse, og liker utfordringer så er dette jobben for deg. 

Arbeidsoppgaver:

  • Utvikle og vedlikeholde driftsrutiner
  • Jobbe aktivt med salg og salgsfremmende tiltak
  • Kjøpmanns stedfortreder og høyre hånd
  • Oppfølging av automatisk varebestilling for hele butikken
  • Personalansvar for ca. 20 medarbeidere
  • Trygg Mat og våre internkontrollrutiner
  • Svinn og kvalitetskontroll
  • Bestillingsansvar og leverandørkontakt
  • Gjennomføring av kampanjer

Hvem er den vi søker etter?
Det er en fordel om du har erfaring fra butikkdrift, spesielt dagligvare og i tillegg har hatt personalansvar. Vår viktigste ressurs er mennesker, og vi ønsker derfor en tillitsfull og empatisk leder som kan hjelpe oss å nå våre ambisjoner. Om du innehar disse kvalifikasjonene vil du lykkes i rollen som assisterende butikksjef.

Du må jobbe i henhold til butikkens budsjett, og skal sammen med kjøpmann drifte butikken slik at vi når våre nøkkeltall. Det er derfor viktig at du har en god økonomisk forståelse, jobber strukturert og effektivt, og at du er en person med stor arbeidskapasitet. Det er en fordel om du har en utdannelse innenfor varehandel.

Vi kan tilby:
En utfordrende lederstilling i Norges største dagligvarekonsern. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som assisterende butikksjef kan du jobbe målrettet mot å bli kjøpmann i en av våre butikker. 

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Intervju vil gjennomføres på telefon eller skype.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.