« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Åråsen søker butikkmedarbeidere

MENY Åråsen søker butikkmedarbeidere

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Åråsen søker vi nå etter flere butikkansatte som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen.

Vi har ledige stillinger som:

  • butikkmedarbeider 60 %, vikariat fra mai-september med mulighet for forlengelse. Arbeidstid dag, kveld og annenhver helg
  • varefyller annenhver lørdag, med mulighet for å arbeid på ettermiddager

For å søke på varefyllerstillingen må du ha fylt 16 år. Som butikkmedarbeider vil du jobbe i kassen, og må derfor ha fylt 18 år.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Liker du å ha mye å gjøre, er denne jobben midt i blinken for deg. Mange paller av varer skal fylles i løpet av dagen, fra bananer til hermetikk, melk, brus, vaskemiddel og syltetøy. Du må altså trives med både tunge løft og hektisk tempo. Om du tenker at du ikke er i god nok form til å klare det, så frykt ikke – her kommer du i form på 1-2-3.  

Så må du også like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du er småstresset er viktig. Enten du fyller på tørrvarer, ekspederer kunder i kassen eller lager selgende og velfylte grønnsaksdisker, vil det være mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Åråsen er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som butikkmedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende butikksjef gjennom både traineeprogram og lederkurs.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken.
Intervju vil gjennomføres på telefon eller skype. 

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.