« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Røa søker logistikkansvarlig

MENY Røa søker logistikkansvarlig

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Røa søker vi nå etter en deg som kan hjelpe oss med å ha kontroll på logistikken i avdelingen kjøl industri.

Er du rå på å planogram, FLYT og Open Access? Er du over gjennomsnittlig opptatt av nøyaktighet og orden? Sender du skrytesnaps til kollegaer av perfekt fronting? Da kan dette være drømmejobben!

Som logistikkansvarlig industri vil du få ansvar for varestrømmen i industripakket kjøtt, fisk, ost, måltidsløsninger, pålegg og vegetar.
Stillingen er en fulltidsstilling med arbeidstid dag, kveld og annenhver helg.

Arbeidsoppgaver:

  • Daglig drift og utvikling av avdelingen
  • Bygge etter planogram, lage kampanjedisker og ekstraeksponering
  • Varebestillinger og leverandørkontakt
  • Varepåfylling, rullering, temperatur- og datosjekk
  • Renhold av disker

Hvem er den vi søker etter?
Vi gir deg mye ansvar i en avdeling med stor omsetning, det er derfor viktig at jobbet målrettet og trives med å forholde deg til budsjetter og klare målsetninger. Erfaring fra dagligvare er et krav, og kommer du i tillegg fra MENY er det et stort pluss.

Det er ingen hemmelighet at dette er en avdeling hvor god kontroll og orden er essensielt. Du må skjønne viktigheten av trygg mat, og jobbe nøyaktig og strukturert. For å planlegge salg og kampanjer bør du ha en god tallforståelse.

Du må også like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Vi har fantastiske kunder innom fra morgen til kveld. Å kunne spandere et smil, til tross for at du er småstresset er viktig.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Røa er en av Norges største dagligvarebutikker, og i løpet av juni blir vi enda bedre. Vi skal gjennom en større ombygning og 2. juli er vi klare med noe av det råeste innen dagligvare! Her kan du få ansvar for din helt egen avdeling.  Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. Stillingen kan være en god start på din lederkarriere i MENY.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. På denne stillingen er det ikke nødvendig å laste opp søknad for å registrere deg. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legge ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.