« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Lerstad søker lærling i salgsfaget

MENY Lerstad søker lærling i salgsfaget

I MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Lerstad tar vi nå imot søknader på lærlingplass i salgsfaget. Går du Vg2 salg, service og sikkerhet og ønsker deg læreplass i Norges største supermarkedkjede? Da er det det kanskje deg vi leter etter!

Som lærling i salgsfaget lærer du om kundebehandling, salg og markedsføring av produktene vi selger i våre butikker. Våre salgsfaglærlinger bidrar til å sikre lønnsom drift av butikken. Sentrale oppgaver er med andre ord salg, markedsføring og kundebehandling.

Vi ser etter deg som:
Liker kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du er småstresset er viktig. Enten du fyller på tørrvarer, ekspederer kunder i kassen eller lager selgende og velfylte grønnsaksdisker, vil det være mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper.

Vi kan tilby:
En spennende og utfordrende læreplass innen Norges største dagligvarekonsern. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Virker dette interessant, ønsker vi at du søker i dag! Legg ved din CV og skriv en kort tekst om hvorfor vi skal velge deg.