« Tilbake til Ledige stillinger

Helgø MENY Hundvåg søker bakerimedarbeider 80 %

Helgø MENY Hundvåg søker bakerimedarbeider 80 %

Vi i Helgø MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos Helgø MENY Hundvåg søker nå etter en ny bakeriansatt som kan sørge for at våre gjester får et godt utvalg og nystekte bakevarer gjennom dagen.

Rollen er en 80 %-stilling, og arbeidstid omfatter dagtid, kveld og annenhver helg. Vi håper dette passer for deg, for vi vil at du skal trives, og bli lenge.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Dersom du liker å ha mye å gjøre er dette jobben for deg. Mange bakevarer skal stekes i løpet av dagen, varer skal rulleres og fylles på i avdelingen. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo. Dersom du ikke er i god fysisk form, vil du sannsynligvis bli det!

En naturlig del av arbeidsdagen er også kundekontakt, så det er viktig at du evner å være serviceinnstilt selv om du har mye å gjøre. Enten du steker bakevarer eller fyller på vare vil det være mange gjester som ønsker hjelp.

Arbeidsoppgaver:

  • Steking av bakervarer, opplegging og etterfylling i bakeriet
  • Bestillinger og kampanjeplanlegging, i ferieavvikling vil du ha ansvar for drift av bakeriet
  • Kundebehandling og salg
  • Kvalitets- og svinnkontroll
  • Renhold 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Helgø MENY Hundvåg l en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I Helgø MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. 

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. På denne stillingen er det ikke nødvendig å laste opp søknad for å registrere deg. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legge ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Helgø MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse kombinert med lave priser. Kundene våre skal møte medarbeidere som er motiverte, serviceinnstilte og har høy kompetanse om mat. Vi satser derfor sterkt på utvikling av kunnskap og matglede. MENY er Norges ledende og mest ekspansive supermarkedskjede, og med 12 butikker i Rogaland inngår Helgø MENY i MENY-kjedens 184 butikker med en omsetning på 18 milliarder kroner.