« Tilbake til Ledige stillinger

MENY CC Vest søker butikkmedarbeider kolonial

MENY CC Vest søker butikkmedarbeider kolonial

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY CC Vest trenger vi en ny fulltidsansatt som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen.

Som butikkmedarbeider kolonial vil du jobbe dag, kveld og helg. Ønsket oppstart er 1. august. 

Hvem er du og hva skal du gjøre?
MENY CC Vest er Norges største MENY-butikk, mange kunder skal betjenes og mange paller av varer skal fylles i løpet av dagen. Du må derfor trives med både tunge løft og hektisk tempo. Om du tenker at du ikke er i god nok form til å klare det, så frykt ikke – her kommer du i form på 1-2-3.   

Så må du også like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du har mye å gjøre er viktig. Enten du fyller på i tørrvareavdelingen, rengjør i butikken, bygger eksponeringer eller rullerer mineralvann, vil det være mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Har du erfaring fra dagligvare vil det være et stort pluss.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY CC Vest er Norges største MENY-butikk, og er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. På denne stillingen er det ikke nødvendig å laste opp søknad for å registrere deg. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legge ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.