« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Fornebu søker ferskvaremedarbeidere

MENY Fornebu søker ferskvaremedarbeidere

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Fornebu trenger vi nå flere ferskvaremedarbeidere som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid. 

Vi søker etter fire nye deltidsansatte til vår ferskvareavdeling. Du vil jobbe en kveld i uka og hver fjerde lørdag. Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du trenger ikke kokkelere som Hellstrøm, men du må kunne se forskjellen på laks og torsk. Du vil hjelpe småbarnsfamilier med hverdagsmiddag, tipse om en femretters som kan imponere en date og legge til rette for julemiddagen med alt det lekreste tilbehør.

Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle produktene vi selger. Du må derfor være nysgjerrig og tørre å smake på både blå og grønn ost. I tillegg til kundekontakt er jobben din å fylle på varer. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo. Dersom du ikke er i god fysisk form, vil du sannsynligvis bli det!

Siden du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper. For å søke på stillingene må du ha fylt 16 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Fornebu er en arbeidsplass med svært godt arbeidsmiljø, masse moro, kunnskap og matglede. Hos oss får du kolleger med høy faglig kompetanse som hjelper deg å bli god! I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som butikkmedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli leder gjennom både traineeprogram og lederkurs.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. På denne stillingen er det ikke nødvendig å laste opp søknad for å registrere deg. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legge ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.