« Tilbake til Ledige stillinger

Helgø MENY søker butikkmedarbeider kolonial 80 %

Helgø MENY søker butikkmedarbeider kolonial 80 %

Vi i Helgø MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. For å gi våre gjester en god handleopplevelse er vi avhengig av å ha ansatte som sørger for at vi har gode eksponering og en velfylt og ryddig butikk.

Vi søker nå etter en person til en 80 %-stilling med arbeidstid dag, kveld og helg. Stillingen er et vikariat med varighet på ca. 1 år. 

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Liker du å ha mye å gjøre, er denne jobben midt i blinken for deg. Du vil fylle varer i butikken, rullere og gjennomføre datosjekk. Mange paller av varer skal fylles i løpet av dagen, du må derfor trives med både tunge løft og hektisk tempo.

Så må du også like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Kundene vil komme til deg for å få hjelp til å finne varer eller hvis de har spørsmål om produkter vi selger. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss? 
Helgø MENY Stokka er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som butikkmedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende butikksjef gjennom både traineeprogram og lederkurs.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. På denne stillingen er det ikke nødvendig å laste opp søknad for å registrere deg. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legge ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Helgø MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse kombinert med lave priser. Kundene våre skal møte medarbeidere som er motiverte, serviceinnstilte og har høy kompetanse om mat. Vi satser derfor sterkt på utvikling av kunnskap og matglede. MENY er Norges ledende og mest ekspansive supermarkedskjede, og med 12 butikker i Rogaland inngår Helgø MENY i MENY-kjedens 184 butikker med en omsetning på 18 milliarder kroner.