« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Fornebu søker fiskeansvarlig

MENY Fornebu søker fiskeansvarlig

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte.

Hos MENY Fornebu søker vi nå etter en ny fiskeansvarlig. Vi har en markert ferskvareprofil med fokus på varer av høyeste kvalitet, unik og personlig service, samt et av kjedens bredeste utvalg av ferskvarer og delikatesser. Som fiskeansvarlig vil du sørge for at vi selger fisk og sjømat av beste kvalitet og at gjestene våre får gode tips og råd til et bedre fiskemåltid. Dette er en heltidsstilling, og arbeidstid omfatter dagtid, kveld og helg.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du vil få ansvar for den daglige driften av vår fiskeavdeling. Dette innebærer blant annet håndtering av bestillinger, leverandørkontakt, svinnkontroll og IK-mat. For å mestre jobben bør du ha god fagkunnskap, gjerne fagbrev som sjømathandler. Vi tror denne rette kandidat har lang bakgrunn fra ferskvareavdeling eller fiskebutikk.

I jobben vil du hjelpe småbarnsfamilier med hverdagsmiddag, tipse om en femretters som kan imponere en date og legge til rette for julemiddagen med alt det lekreste tilbehør. Det er derfor viktig at du er god på å formidle fagkunnskapen din til både gjester og kollegaer, og kan yte unik service.

Siden du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper. For å søke på stillingen må du ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Fornebu er en arbeidsplass med svært godt arbeidsmiljø, masse moro, kunnskap og matglede. Hos oss får du kolleger med høy faglig kompetanse som hjelper deg å bli god! I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som fiskeansvarlig kan du jobbe målrettet mot å bli ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. På denne stillingen er det ikke nødvendig å laste opp søknad for å registrere deg. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legge ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.