« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Fornebu søker ferskvaremedarbeider/kokk

MENY Fornebu søker ferskvaremedarbeider/kokk

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Fornebu søker vi nå etter en ny ferskvaremedarbeider som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid.

På MENY Fornebu har vi en markert ferskvareprofil med fokus på varer av høyeste kvalitet, unik og personlig service, samt et av kjedens bredeste utvalg av ferskvarer og delikatesser. Som ferskvaremedarbeider vil du jobbe i en ferskvareavdeling bestående av bakeri, kjøtt/delikatesse, ferdigmat, ost og sjømat. Rollen er en heltidsstilling, og arbeidstid omfatter dagtid, kveld og helger.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du vil hjelpe småbarnsfamilier med hverdagsmiddag, tipse om en femretters som kan imponere en date og legge til rette for julemiddagen med alt det lekreste tilbehør. Du vil altså jobbe mye med kundeservice, og vi ser derfor etter deg som er serviceinnstilt og trives med salg. Gjestene våre forventer at du har høy fagkunnskap, så har du fagbrev som enten kokk, butikkslakter eller sjømathandler vil dette være et stort pluss.

Hos oss kjører vi demo på matskatter og internasjonale delikatesser hver eneste fredag og lørdag. Her får gjestene våre bli kjent med spennende varer som Angus, Lerstang, sjømat, ost, spekemat og delikatesser – noe som settes stor pris på. Er du glad i å presentere mat og drikke, og trives med å "stå på scenen"? Da kan dette være drømmejobben.

Siden du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper. For å søke på stillingen må du ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Fornebu er en arbeidsplass med svært godt arbeidsmiljø, masse moro, kunnskap og matglede. Hos oss får du kolleger med høy faglig kompetanse som hjelper deg å bli god! I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. På denne stillingen er det ikke nødvendig å laste opp søknad for å registrere deg. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legge ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende. 

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.