« Tilbake til Ledige stillinger

Regionens mest spennende transportstilling

Regionens mest spennende transportstilling

Transportsjef

Transportsjefen innehar en sentral rolle i videreutviklingen av ASKO Molde og er ansvarlig for operativ ledelse av teamet, herunder planlegging, koordinering og effektivisering av driften. Rollen er ansvarlig for å ivareta produktivitet og motivasjon og har personalansvar for sjåfører og transportkoordinatorer. Optimalisering av leveringspresisjon og transport til våre kunder er en viktig oppgave og rollen er sentralt for at ASKO Molde når sine driftsmål. Transportsjefen sitter i ledergruppen for utgående logistikk og rapporterer til distribusjonssjef. Transportsjefen jobber også tett med kjørekontor, logistikk-koordinator, og ledere på andre avdelinger.

Kvalifikasjoner:

 • Ledererfaring med personalansvar, fortrinnsvis fra transport/logistikk eller større produksjonsbedrift med skiftarbeid
 • Høgskole-/Universitetsutdanning, fortrinnsvis innen transport/logistikk, lang erfaring kan kompensere høyere utdanning
 • Bestått løyveeksamen for god- og persontransport hos Statens Vegvesen eller er villig til å ta dette
 • Gode kommunikasjonsevner - både skriftlig og muntlig
 • God økonomiforståelse
 • God IT-kunnskap og god kjennskap til MS-Office produktene
 • Ønskelig med førerkort klasse C og eller CE


Rollen krever god planlegging og gjennomføring av egne arbeidsoppgaver, samt god kunnskap om logistikkarbeid og transportfaget. Rett kandidat er en resultatbevisst og allsidig person som trives med mye ansvar. Du er positiv og inspirerende i din tilnærming og er opptatt av å forstå mål og nåsituasjon. Det er ønske om en tydelig og handlekraftig leder som tør å styre opp og ta beslutninger, og som er dyktig til å utnytte det handlingsrommet man har, samt har en god økonomisk forståelse. ASKO investerer mye i ny teknologi og en interesse for moderne teknologi er en forutsetning for å lykkes

Som vår transportsjef kan vi gi deg:

 • Selvstendige og interessante arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø
 • En utviklende rolle i en av Norges mest spennende virksomheter
 • Personlige og faglig utviklingsmuligheter gjennom ASKO-Skolen
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode forsikringsordninger, herunder personalforsikring, helseforsikring og pensjonsordning
 • Landsdekkende fagmiljø innen transport


Ønsker du mer informasjon om stillingen, kontakt ASKO Moldes Distribusjonssjef, Lars Erik Brandshaug, på telefon 90966655.

Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss i rekrutteringsprosessen. Har du spørsmål til denne, kan du kontakte vår rådgiver Ida Beinnes Hoff, telefon 489 59 465.  

Vis interesse for stillingen ved å registrere din søknad og CV innen søknadsfristen 16. august 2020.

Registrer søknad her: https://theac.recman.no/job.php?job_id=160027

 

ASKO har tradisjoner for leveranser av mat tilbake til 1866 og er i dag en moderne logistikkbedrift med over 3.000 ansatte.

ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord, samt sentrallagre og samlastingsterminal på Vestby i Akershus.

ASKO er engrosvirksomheten til Norges ledende handelshus, NorgesGruppen, og leverer til både dagligvare- og serverings markedet.

ASKO leverer til bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Bunnpris, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt til hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre og teknologi for å skape en mest mulig effektiv verdikjede fra produsent til kunde.

ASKO har en ambisjon om å være bærekraftig og klimanøytral. Som en av landets største transport-virksomheter krever dette at vi er i front med å ta i bruk miljøvennlige transportløsninger. Vår virksom-het er energikrevende, og vi produserer nå mer fornybar energi fra sol og vind enn det vi forbruker.

ASKOs ambisjoner:
• Effektiv logistikk til fornøyde kunder
• Konkurransedyktig håndtering av hele varestrømmen
• Bærekraftig og klimanøytral

ASKO MOLDE AS er en ledende engrosbedrift med ca. 115 ansatte og en forventet omsetning på over NOK 2 milliarder i 2020.
Markedsområdet er Romsdal og Nordmøre.
Selskapet leverer til daglig-, service og storhusholdningmarkedet og er lokalisert i Årødalen, Molde.