« Tilbake til Ledige stillinger

Helgø MENY Bogafjell søker to deletidsmedarbeidere

Helgø MENY Bogafjell søker to deletidsmedarbeidere

Vi i Helgø MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos Helgø MENY Bogafjell trenger vi nå to deltidsansatte som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen.

Vi søker etter to nye deltidsmedarbeidere, 20 % stilling (arbeidstid er én kveld i uken og annenhver helg) Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier. Den ene stillingen er plassert i vår ferskvareavdeling (ferskvaremedarbeider) og den andre i vår kolonialavdeling (kolonialmedarbeider). Les mer om stillingene nedenfor. Når du fyller ut din søknad, markerer du hvilken av stillingene du ønsker å søke på. Du kan naturligvis også velge å søke på begge stillingene, dersom du ønsker det. 

Ferskvaremedarbeider

Som ferskvaremedarbeider vil du ha en variert arbeidshverdag. Du vil hjelpe småbarnsfamilier med hverdagsmiddag, tipse  om en femretters som kan imponere en date og legge til rette for julemiddagen med alt det lekreste tilbehør.
Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle produktene vi selger. Du må derfor være nysgjerrig og tørre å smake på både blå og grønn ost. I tillegg til kundekontakt er jobben din å fylle på varer. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo.


Kolonialmedarbeider

Kolonialavdelingen du skal jobbe i er ryggraden i MENY-butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du varer som frysevarer, drikkevarer, meierpodukter, tørrvarer, personlige artikler og hus/hjem. Her er det mange kunder skal betjenes og mange paller av varer skal fylles i løpet av dagen. Du må derfor trives med både tunge løft og hektisk tempo. 

I begge stillingene må du like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du har mye å gjøre er viktig. Du må også ha gode norskkunnskaper, og ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Helgø MENY Bogafjell er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende. Husk å markere hvilken stilling du ønsker å søke på. 

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.