« Tilbake til Ledige stillinger

ASKO VEST søker innkjøper

ASKO VEST søker innkjøper

Vi søker dyktig innkjøper med tiltredelse snarest. Innkjøperen vil bli en del av vårt operative miljø med fokus på rasjonell vareflyt gjennom hele verdikjeden.

Med spesialfelt analyse og prognosearbeid vil sentrale oppgaver innebære å fremskaffe og analysere tall, samt bistå med å utarbeide solide beslutningsgrunnlag for innkjøpene til ASKO VEST.  

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for egen leverandørportefølje, prognosedeling og oppfølging av innkjøpsordre
 • Bidra til å nå ASKO VEST sine mål på kundeservicegrad, holdbarhet til kunde, TKI og svinn
 • Stor andel av stillingsbrøk er rettet mot analyse- og prognosearbeid i samarbeid med leverandører
 • Kommunisere med, forstå og jobbe med alle funksjoner i verdikjeden

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant høyskoleutdanning, gjerne bachelor innen logistikk eller økonomi
 • Resultatorientert, systematisk og analytisk
 • Utadvendt, løsningsorientert og evne til å takle høyt tempo
 • Gode excel-kunnskaper og stor interesse for IT
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, norsk er en forutsetning

Vi kan tilby:

 • En spennende stilling i et selskap i endring og utvikling
 • Gode personlige utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser og sosiale ordninger som firmahytter, kantine, bedriftsidrett og helseforsikring. 

Kontakt teamleder Anita Wefring Midtsæter på tlf 922 99 064 for spørsmål om stillingen. Søknad og CV kan registreres innen 15.august 2020. 

Etter samtykke fra aktuelle kandidater vil bakgrunnskontroll bli gjennomført av Semac AS 

ASKO har tradisjoner for leveranser av mat tilbake til 1866 og er i dag en moderne logistikkbedrift med over 3.000 ansatte.

ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord, samt sentrallagre og samlastingsterminal på Vestby i Akershus.

ASKO er engrosvirksomheten til Norges ledende handelshus, NorgesGruppen, og leverer til både dagligvare- og serveringsmarkedet.

Kundene er bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre, transportmateriell og teknologi for å skape en mest mulig effektiv verdikjede fra produsent til kunde.

ASKO har en ambisjon om å være bærekraftig og klimanøytral. Som en av landets største transportvirksomheter krever dette at vi er i front med å ta i bruk miljøvennlige transportløsninger. Vår virksomhet er energikrevende, og vi produserer nå mer fornybar energi fra sol og vind enn det vi forbruker.

ASKO VEST AS har over 400 ansatte og en forventet omsetning på NOK 8,8 milliarder i 2020. Markedsområdet er Vestland Fylke. Selskapet leverer til dagligvareforretninger, storhusholdninger og servicehandelen, og er lokalisert i Arna bydel i Bergen.

ASKOs ambisjoner: - Effektiv logistikk til fornøyde kunder - Konkurransedyktig håndtering av hele varestrømmen - Bærekraftig og klimanøytral