« Tilbake til Ledige stillinger

Sulten på en spennende jobb som løsningsarkitekt innenfor Logistikk?

Sulten på en spennende jobb som løsningsarkitekt innenfor Logistikk?

Brenner du for logistikk og vil være med på å utforme fremtidens logistikkløsninger? Er du løsningsorientert? Da er dette stillingen for deg! I NorgesGruppen er det mer enn nok mat for teknologer. Hos oss vil du få en spennende hverdag.

Hva er jobben?

 • Du vil med din forretningsforståelse og kompetanse bistå forretningssiden med videreutvikling av Logistikk porteføljen
 • Du vil ha ansvar for utarbeidelse av løsningsbeskrivelser for funksjonelle og tekniske behov
 • Du foretar kvalitetssikring av løsningsbeskrivelser med fokus på at løsninger følger arkitekturprinsipper, målbilder og standarder/retningslinjer.
 • Du er en sterk fagperson og driver frem endringer i arkitektur, innenfor en løsning eller et sett av løsninger

Hva kreves av deg i denne rollen?

 • Vi tror du best vil lykkes om du har høyere utdanning fra høyskole eller universitet. Vi tror også at om du har relevant erfaring kan dette kompensere for manglende utdanning.
 • Siden vi jobber team-basert må du like å samarbeide med andre
 • For å lykkes må du kunne kommunisere godt med både teknologer og ikke-teknologer, både på norsk og engelsk
 • Vi ønsker gjerne at du tør å ta initiativ til bedre løsninger

Hva gir jobben deg?

 • Utover interessante arbeidsoppgaver så har vi et dynamisk og innovativt arbeidsmiljø med tverrfaglige team med tunge fagmiljøer.
 • Trivselsgraden er høy hos oss – og vi gleder oss til å ønske vår nye kollega velkommen!
 • Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg muligheter til både faglige- og personlige utviklingsmuligheter i et spennende konsern
 • For å nevne noen av ordningene vi tilbyr har vi treningsstøtte og flere firmahytter, kantineordning, pensjon- og forsikringsordninger, inkl. helseforsikring
 • I tillegg ønsker vi å fremheve at vårt arbeidsmiljø er preget av at det er høyt under taket, gode kollegaer og godt arbeidsmiljø. Vi har også flere faglige- og sosiale samlinger

Våre verdier er profesjonell, brukerorientert, fremtidsrettet og arbeidsglede, og disse verdiene skal kjennetegne oss i alt vi gjør.

Dersom du er nysgjerrig på å vite mer, eller er interessert i en uforpliktende samtale, ta kontakt med:

Jon Arne Bjerkli

Gruppeleder Logistikk

Tlf: 971 38 559

E-post: Jon.Bjerkli@Norgesgruppen.no

 

Jan Robøle

Avdelingsleder Applikasjonsleveranser

Tlf: 971 68 721

E-post: jan.robole@norgesgruppen.no

Er du sulten på en spennende jobb? NorgesGruppen byr på mat for teknologer.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter. Vi har ulike kjedekonsepter i det norske markedet; lavprisbutikker, supermarkeder og distriktsbutikker. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker. Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdning og serveringsbransjen.
ASKO, Engrosvirksomheten i NorgesGruppen, har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

Mat til folket er mat for Teknologer. NorgesGruppen har utfordringer til deg som ønsker å jobbe med IT i et av Norges største selskaper. NorgesGruppen utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet.

Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen Vi er en spennende arbeidsplass med dyktige fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo.