« Tilbake til Ledige stillinger

Er du vår nye renholder ?

Er du vår nye renholder ?

I det daglige arbeidet med å tilby forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag, har vi nå behov for en dyktig renholdsoperatør for både maskiner og lokaler

 

Du vil trives hos oss om du:

Liker å samarbeide med andre, være serviceinnstilt,  like å jobbe sammen med andre, samtidig som du kan utføre arbeidet selvstendig. 

 

Dette MÅ du kunne for å søke:

Utføre ordinært renhold av lokaler og maskiner

Utføre renhold i henhold til arbeidsomfang og planer

Kvalitetskontroll av utført arbeid

Ha gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig

Kompetanse er svært viktig for oss, du bør derfor ha fagbrev innenfor renhold eller vise til tidligere erfaring

 

Det er en fordel om du:

Har erfaring fra renhold i produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri

Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon

 

Vi tilbyr:

Vi følger baker- og konditoroverenskomsten, har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen og lønner over tariff, med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø.

Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner.

En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehusets «god arbeidsplass der du utgjør en forskjell».

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

Søknad sendes snarest og senest innen 30. september 2020. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no. 

Hver dag baker Bakehuset Martens brød, boller og småbakst. Vi har også en egen konditoravdeling som lager de anerkjente Hvite Damer, det bergenske navnet for marsipankaker, og mange forskjellige kremkaker. Bakehuset Martens har i dag ca 110 ansatte.

 

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,6 mrd NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.