« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Fornebu søker strukturert og ryddig Post i Butikk-ansvarlig

Post i butikk-ansvarlig
Som ansvarlig for vår Post i Butikk vil du ha det daglige ansvaret for at vår postavdeling driftes på best måte for kunden, MENY og i henhold til Postens krav. Post i Butikk er en viktig del av vår butikk, og vi søker etter en person som kan bidra aktivt med å videreføre våre gode driftsrutiner.

Hvem er du, og hva skal du gjøre?
Du er en person som liker å ha orden i sysakene og som er glad i å gi god kundeservice. Du oppretter og følger systemer slik at pakker og brev blir utlevert til riktig kunde. Avdelingen har ansvar for store verdier og derfor er det svært viktig at du er til å stole på. Nettshopping og handel på postordre er en økende trend, og dette medfører større kundepågang i Post i Butikk. Selv om dette er en egen avdeling med egen skranke, vil du som jobber her være en ambassadør for hele MENY. Inntrykket kunden får av deg påvirker den totale handleopplevelsen, og det er ditt ansvar å levere på service og presisjon, slik våre kunder forventer.

Som ansvarlig er det din oppgave å drifte avdelingen innenfor MENY og Postens retningslinjer og sørge for at kundene får en god opplevelse i møte med oss. Du skal ivareta og følge opp våre rutiner og bistå med kassebetjening ved behov. Med stillingen følger også diverse økonomiarbeid, kontroll og oppfølging av oppgjør, samt kontanthåndtering. Ved å jobbe som ansvarlig i Post i Butikk får man et stort og spennende ansvar som krever god arbeidskapasitet og gjennomføringsevne.

I perioder, som for eksempel rundt jul, vil det være økt press på Post i Butikk. Selv om du har mange baller i luften evner du å holde hodet kaldt og gi god service med et smil. Du har forståelse for butikken som helhet og samarbeider godt med kollegaer i andre avdelinger. Ved nyansettelser vil du også ha ansvaret for å lære opp de som skal jobbe i din avdeling. Vi søker etter deg som er sulten på utvidet ansvar og gjerne har erfaring med Post i Butikk eller postkontor.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Fornebu er en arbeidsplass med stolthet, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og gir grundig opplæring til våre ansatte. Du vil jobbe side om side med de andre dyktige kollegaene på MENY Fornebu og sammen skaper dere et godt arbeidsmiljø med tempo, utfordringer og godt humør. Vi lover at du kommer til et inkluderende miljø som tar deg godt imot - her er det mange som gleder seg til å få en ny kollega!

Tiltredelse: snarest.

Vi benytter Semac bakgrunnskontroll i evalueringen av aktuelle kandidater. 

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.