« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Gulskogen trenger deg med lidenskap for mat!

MENY Gulskogen trenger deg med lidenskap for mat!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte.

MENY Gulskogen åpner dørene igjen 15. oktober! Vi har nesten et komplett team, men mangler noen viktige personer i vår ferskvareavdeling. Er det deg? De vi søker etter er matinteresserte, glad i mennesker og elsker å stå på scenen.

Du vil jobbe deltid, enten 20 % eller som tilkallingshjelp (arbeidstid kveld og annenhver helg) men stiller også gjerne opp på kort varsel ved behov og ønsker å jobbe ekstra rundt for eksempel høytider og ved ferieavvikling. 

I vår ferskvaredisk vil du hjelpe blant annet småbarnsfamilier med hverdagsmiddag, tipse om gode lunsjmåltider, produsere ulike matretter samt hjelpe til å holde avdelingen ren og pen. Du vil jobbe med blant annet kjøtt, fisk, ost og bakevarer.

For å søke på stillingene må du ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Gulskogen har som målsetting å bli en arbeidsplass med stolthet, kunnskap og matglede- derfor trenger vi deg. Vi skal hjelpe deg å bli god, og vil gi grundig opplæring til våre ansatte. Du vil jobbe side om side med de andre dyktige kollegaene på MENY Gulskogen og sammen skaper dere et godt arbeidsmiljø med tempo, utfordringer og godt humør. Vi lover at du kommer til et inkluderende miljø som du får muligheten til å være med å påvirke ettersom butikken vår er splitter ny.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Søknader behandles fortløpende. Er du interessert, nøl defor ikke med å søke!

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.