« Tilbake til Ledige stillinger

Ekstrahjelp søkes til Brobekk Torg

Brobekk Torg er en del av Storcash, har 4 engasjerte ansatte og skal levere 30 millioner i omsetning til neste år. Vi har en spennende profil, og selger autentisk mat fra hele verden til næringsdrivende innen storhusholdning, servicehandel og dagligvare.

Vi søker nå en serviceinnstilt lørdagshjelp som kan bli med oss frem mot videre vekst. Du må kunne jobbe fast annenhver lørdag, og noe mer i ferier og ved behov.

Våre åpningstider er 07:00-18:00 på hverdager og 07:00-15:00 på lørdager.

 

Arbeidsoppgaver

  • Kundeservice
  • God kontroll og service i kassen
  • Vareplassering
  • Holde orden i butikken

 

Våre forventninger

Vi søker etter en ryddig og effektiv kollega, som elsker å jobbe i butikk! Du er utpreget serviceinnstilt og motiveres av å løse både store og små oppgaver i butikken. Har du i tillegg godt humør og er en god kollega vil du helt sikkert trives hos oss.

Det er viktig at du har fylt 18 år, samt kan snakke og forstå norsk.

 

Vi kan tilby:

Vi kan tilby en spennende og annerledes butikkjobb i krysningen mellom butikk og grossist. Brobekk Torg er fylt med et spennende utvalg og store kvantum, og du vil få mulighet til dokumentert sikkerhetsopplæring for truck innen et år. Hos oss får du mulighet til å ta del i varierte oppgaver i butikk, i et arbeidsmiljø med godt humør og stå-på-vilje.

 

Kontakt

Søknad sendes via link på denne siden. Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte Butikksjef Christian Furuseth Johansen på tlf. 920 31 668. 

Vi gjør oppmerksom på at vår rekrutteringsprosess involverer tester som sammen med din søknad og CV danner grunnlag for videre prosess. Som et ledd i rekrutteringsprosessen kan vi også benytte bakgrunnskontroll via eksternt selskap. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Storcash er Norges største cash & carry grossist, som med dagens ni butikker er godt etablert i store deler av landet. Vi har alt du trenger til blant annet gatekjøkken, catering, kiosk, kantiner og barnehager. I Storcash betyr service og tilstedeværelse noe helt spesielt, og vi er i dag 150 medarbeidere som hver dag jobber for å gi kunden den beste handleopplevelsen. Storcash er en del av engrosvirksomheten i NorgesGruppen, og omsetter for 1,3 milliarder kroner.