« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Rasta søker gladlaks som fiskeansvarlig

MENY Rasta søker gladlaks som fiskeansvarlig

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Rasta trenger vi nå en serviceorientert og arbeidsglad fiskeansvarlig til å drifte vår sjømatavdeling.

Rollen er en heltidsstilling, og arbeidstid omfatter dagtid, kveld og helger.
Oppstart: etter avtale.

 

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Ansvar for den daglige driften av vår fiskeavdeling
Håndtering av bestillinger
Leverandørkontrakt
Svinnkontroll
IK-mat
Opplæring av nyansatte

Du har et godt øye for våre kunder!

For å mestre jobben bør du ha god fagkunnskap, gjerne fagbrev som sjømathandler eller kokk. Siden du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper. For å søke på stillingen må du ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Rasta er en arbeidsplass med svært godt arbeidsmiljø, masse moro, kunnskap og matglede. Hos oss får du kolleger med høy faglig kompetanse som hjelper deg å bli god! I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som fiskeansvarlig kan du jobbe målrettet mot å bli ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. På denne stillingen er det ikke nødvendig å laste opp søknad for å registrere deg. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legge ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.


Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.