« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Gystadmarka søker ringehjelper til deltidsstillinger

MENY Gystadmarka søker ringehjelper til deltidsstillinger

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Gystadmarka trenger vi nå flere ferskvaremedarbeidere som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid. 

Vi søker etter ringehjelper til ferskvareavdelingen og logistikkavdelingen. Å være ringehjelp betyr at du ikke har faste vakter, men at vi ringer deg ved behov. Derfor er det en fordel at du er fleksibel og har anledning til å stille på kort varsel. Arbeidstid vil være dag, kveld og helg. Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Ringehjelp til ferskvareavdelingen:
Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du trenger ikke kokkelere som Hellstrøm, men du må kunne se forskjellen på laks og torsk. Du vil hjelpe småbarnsfamilier med hverdagsmiddag, tipse om en femretters som kan imponere en date og legge til rette for julemiddagen med alt det lekreste tilbehør.

Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle produktene vi selger. Du må derfor være nysgjerrig og tørre å smake på både blå og grønn ost. I tillegg til kundekontakt er jobben din å fylle på varer. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo. Dersom du ikke er i god fysisk form, vil du sannsynligvis bli det!

Siden du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper. For å søke på stillingene må du ha fylt 18 år.

Ringehjelp til logistikkavdleingen:
Hvem er du og hva skal du gjøre?
I industriavdelingen finner du blant annet pålegg, emballert kjøtt og fisk, meieriprodukter og egg. Store deler av arbeidsdagen din tilbringer du ute ved butikkhyllene der du fyller og teller varer, utfører datokontroll og hjelper kunder. Du må ha tunga rett i munnen, for varene du fyller på har kort holdbarhet - derfor slurver du aldri med rulleringen. Når du har vakt er du aktiv står og går det meste av tiden, og det vil naturlig nok være noe løfting. 

Du som skal jobbe i logistikkavdelingen liker tellekanter, orden og system. Du har et øye for detaljer, ser viktigheten av effektivitet og trives med frihet under ansvar. I denne stillingen får du en rutinepreget, men allikevel variert og spennende hverdag der to dager aldri er helt like. Du må ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.    


Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Gystadmarka en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. 

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.