« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Manglerud søker ferskvaremedarbeider 70%

MENY Manglerud søker ferskvaremedarbeider 70%

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Manglerud trenger vi nå ev ferskvaremedarbeider som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid. 

Vi søker etter en ferskvaremedarbeider til en 70% stilling.
Arbeidstid er dag, kveld og helg.
Oppstart: etter avtale.
Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du trenger ikke kokkelere som Hellstrøm, men du må kunne se forskjellen på laks og torsk. Du vil hjelpe småbarnsfamilier med hverdagsmiddag, tipse om en femretters som kan imponere en date og legge til rette for julemiddagen med alt det lekreste tilbehør. Du må være kokk eller ha fagbrev som butikkslaker eller sjømathandler. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Det aller viktigste er at du har ekte matglede! 

Å være serviceinnstilt kommer naturlig for deg, og du hjelper både kunder og medarbeidere med den største selvfølge. Du takler en hektisk hverdag med mye gåing og ståing, og noen tunge løft må også påberegnes. Det er forventet at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle produktene vi selger. Du må derfor være nysgjerrig og tørre å smake på både blå og grønn ost. Du har godt humør og bidrar til vårt arbeidsmiljø med engasjement og stå på-vilje.

Siden du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper. For å søke på stillingene må du ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Manglerud en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. 

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.