« Tilbake til Ledige stillinger

Helgø MENY Stokka søker tilkallingshjelper til kolonial og ferskvare

Helgø MENY Stokka søker tilkallingshjelper til kolonial og ferskvare

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos Helgø MENY Stokka trenger vi nå flere deltidsansattet som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen.

Vi søker etter to tilkallingshjelper til våre avdelinger i kolonial og ferskvare. Det vil si at du ikke har faste vakter, men at vi kontakter deg ved behov. Derfor er det viktig at du er fleksibel og kan stille opp på kort varsel. Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.
Arbeidstid: dag, kveld og helg.
Oppstart: etter avtale

Kolonialmedarbeider:
Hvem er du og hva skal du gjøre?
Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i MENY-butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du varer som frysevarer, drikkevarer, meierpodukter, tørrvarer, personlige artikler og hus/hjem. Her er det mange kunder skal betjenes og mange paller av varer skal fylles i løpet av dagen. Du må derfor trives med både tunge løft og hektisk tempo.   

Så må du også like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du har mye å gjøre er viktig. Enten du fyller på i tørrvareavdelingen, rengjør i butikken, bygger eksponeringer eller rullerer mineralvann, vil det være mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Ferskvaremedarbeider:
Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du trenger ikke kokkelere som Hellstrøm, men du må kunne se forskjellen på laks og torsk. Du vil hjelpe småbarnsfamilier med hverdagsmiddag, tipse om en femretters som kan imponere en date og legge til rette for julemiddagen med alt det lekreste tilbehør.

Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle produktene vi selger. Du må derfor være nysgjerrig og tørre å smake på både blå og grønn ost. I tillegg til kundekontakt er jobben din å fylle på varer. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo. Dersom du ikke er i god fysisk form, vil du sannsynligvis bli det!

Siden du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper. For å søke på stillingene må du ha fylt 18 år.


Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Helgø MENY Stokka er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.