« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Hagaløkkveien søker vikariat til netthandel (50%)

MENY Hagaløkkveien søker vikariat til netthandel (50%)

Vi i MENY slåss for å gjøre utvalg og kvalitet tilgjengelig for flere, og i vår nettbutikk får du den samme kvaliteten og utvalget som i butikken. I nettbutikken finner du hele vårt utvalg av frukt og grønt, nystekte bakervarer og ferskvarer fra kjøtt- og fiskedisken. Vi plukker de beste varene etter strenge kvalitets- og holdbarhetskrav, og kunden henter ordren på butikk eller vi leverer på hjemme på døra.

MENY Hagaløkkveien har nå ledig et vikariat på 50% stilling i vår netthandelavdeling. Du vil jobbe turnus på dag, kveld, natt og helg. Grunnet arbeidsoppgavene i denne stillingen er førerkort et absolutt krav.
Oppstart: 10. desember
Vikariatets varighet: ut 2021. 

Arbeidsoppgaver:
Dine oppgaver vil primært bestå av å plukke ordre, eller med andre ord å utføre selve handelen for kunden, en fantastisk service om vi kan si det selv. Du vil smidig og effektivt kjøre tralla di gjennom butikkens hyller og finne de beste produktene med upåklagelig kvalitet. Ordrene pakker og klargjør du for henting og utlevering, og er vi uheldige og er utsolgt for en vare kan det bli din oppgave å hente dette i en annen butikk. Alt for kunden!

Som ansatt vil du ikke levere varer hjem til kunder.

Vi ser etter deg som: 

Legger din stolthet i hver ordre: å plukke en vare med dårlig dato er ikke din stil, såpass slurvete er du ikke. Du kan skille god og dårlig kvalitet fra hverandre, for det er viktig for deg at kunden blir fornøyd. Å jobbe under et visst press gjør at du yter bedre, for i denne stillingen vil du bli målt på effektivitet. Hos oss går det sport i å plukke flest antall ordre, og du bidrar til arbeidsmiljøet med iver og lagånd.

Vær oppmerksom på at de som plukker i netthandelavdelingen vil bruke store deler av dagen på å gå og løfte. Derfor trenger vi deg som liker å være aktiv og som ikke gir deg før hele laget er i mål. Det er en fordel om du har erfaring med dagligvare, men ikke et krav. Du må ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år. 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Hagaløkkveien er en arbeidsplass med engasjement, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. Du vil arbeide side om side med andre dyktige kolleger og sammen skaper dere et godt arbeidsmiljø med tempo, utfordringer og godt humør. Vi lover at du kommer til en inkluderende gjeng som tar deg imot med åpne armer - her er det mange som gleder seg til å få en nye kollegaer!


Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.