« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Bjølsen søker medarbeidere

MENY Bjølsen søker medarbeidere

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Bjølsen trenger vi nå flere deltidsansattet som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen.

Vi har flere ledige stillinger i vår netthandelavdeling og i vår logistikkavdeling.

Netthandel
Stillingsomfang: 80%
Arbeidstid: dag, kveld, helg og natt.
Det er en fordel om du har førerkort klasse B.

Dine oppgaver vil primært bestå av å plukke ordre, eller med andre ord å utføre selve handelen for kunden, en fantastisk service om vi kan si det selv. Du vil smidig og effektivt kjøre tralla di gjennom butikkens hyller og finne de beste produktene med upåklagelig kvalitet. Ordrene pakker og klargjør du for henting og utlevering, og er vi uheldige og er utsolgt for en vare kan det bli din oppgave å hente dette i en annen butikk. Alt for kunden!

Som ansatt vil du ikke levere varer hjem til kunder.

Vi ser etter deg som: 

Legger din stolthet i hver ordre: å plukke en vare med dårlig dato er ikke din stil, såpass slurvete er du ikke. Du kan skille god og dårlig kvalitet fra hverandre, for det er viktig for deg at kunden blir fornøyd. Å jobbe under et visst press gjør at du yter bedre, for i denne stillingen vil du bli målt på effektivitet. Hos oss går det sport i å plukke flest antall ordre, og du bidrar til arbeidsmiljøet med iver og lagånd.

Vær oppmerksom på at de som plukker i netthandelavdelingen vil bruke store deler av dagen på å gå og løfte. Derfor trenger vi deg som liker å være aktiv og som ikke gir deg før hele laget er i mål. Det er en fordel om du har erfaring med dagligvare, men ikke et krav. Du må ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.

-----------------------------------------------------------

Logistikkavdelingen:
Stillingsomfang: én til to kvelder i uka - perfekt for studenter!
Det vil være mulighet for flere vakter under høytider og ved behov.
Oppstart: snarest
Arbeidstid: dag, kveld og helg

Hvem er du og hva skal du gjøre?
I logistikkavdelingen finner du blant annet pålegg, emballert kjøtt og fisk, meieriprodukter og egg. Store deler av arbeidsdagen din tilbringer du ute ved butikkhyllene der du fyller og teller varer, utfører datokontroll og hjelper kunder. Du må ha tunga rett i munnen, for varene du fyller på har kort holdbarhet - derfor slurver du aldri med rulleringen. Når du har vakt er du aktiv står og går det meste av tiden, og det vil naturlig nok være noe løfting. 

Du som skal jobbe i logistikkavdelingen liker tellekanter, orden og system. Du har et øye for detaljer, ser viktigheten av effektivitet og trives med frihet under ansvar. I denne stillingen får du en rutinepreget, men allikevel variert og spennende hverdag der to dager aldri er helt like. Du må ha gode norskkunnskaper og ha ---fylt 18 år. 

--------------------------------------------------------------
Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Bjølsen er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.