« Tilbake til Ledige stillinger

Er du matglad (kanskje kokk?) og har ufrivillig julefri, SE HIT!

Er du matglad (kanskje kokk?) og har ufrivillig julefri, SE HIT!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre - året rundt. Vi nærmer oss juleforberedelser og vi skal også da hjelpe våre kunder med å handle den beste julematen. I disse tider opplever MENY-butikkene langs svenskegrensa at mange kunder legger handelen til oss, og vet at enda flere besøker våre butikker til jul, spesielt nå som grensa er stengt. Derfor trenger vi DIN hjelp til å sikre at ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, skinkestek og annen julemat blir gjort klart til årets julemiddager.  
 
Vi søker primært etter deg som har matfaglig bakgrunn og som er fleksibel med tanke på arbeidstid- og mengde. Flere av våre butikker trenger flere ansatte som kan fungere som ringehjelper i desember, dette innebærer at du ikke har faste vakter, men blir kontaktet ved behov. Øverst på ønskelista står du som er matglad, har julefri - og som kanskje til og med er permittert fra kokke-yrket? 

Flere av butikkene rundt Fredrikstad, Saprsborg og Halden søker ferskvaremedarbeidere:
Stillingsomfang: ingen faste vakter, du blir kontaktet ved behov. Vi forventer stort behov de siste dagene før jul og i romjula.
Oppstart: avtales med den aktuelle butikken
Hvilken butikk ønsker du å jobbe i? Du velger én eller flere butikker nederst i søknaden, så blir du kontaktet hvis du er aktuell.
Fordi man håndterer maskiner med 18-års aldersgrense, må du ha fylt 18 år for å søke på stillingene. 
 
Hvem er du, og hva skal du gjøre? 
Du liker å jobbe med høyt tempo, har godt humør og ser viktigheten av gode råvarer i matlaging. Dine oppgaver vil primært være på bakrom der du skal skjære ribbe, rute svor, kappe pinnekjøtt, pakke medisterfarse, filetere juletorsk og klargjøre varene vi selger til jul. Derfor søker vi deg som er kokk, butikkslakter eller har annen matfaglig bakgrunn. Rett erfaring kan kompensere for manglende utdanning.  
 
Det er viktig at du er fleksibel, for i vår hverdag kan alt skje - og plutselig blir du tildelt en ny oppgave som du selvfølgelig tar på strak arm! Du er heller ikke redd for oppvask eller søppeltømming, og du er kjent med viktigheten av å ha det ryddig og rent rundt deg. Du har høy samarbeidsvilje og gjør ditt ytterste for å spille dine kolleger gode. Vi forventer at du er kjent med mat og råvarer, og at du legger stolthet i arbeidet ditt. 
 
Fordi du primært skal jobbe på bakrom er det ikke nødvendig at norsk er ditt morsmål - med godvilje, kroppsspråk og evt. engelsk skal vi finne retningen og gå dit sammen.  
 
Hvorfor skal du jobbe hos oss? 
MENY en arbeidsplass med utviklingsmuligheter, morsomme dager, inkluderende kollegaer og matglede.  Selv om du har erfaring med mat vil du få grundig opplæring i våre rutiner, slik at du kan jobbe selvstendig og ta eierskap til arbeidet ditt. Og når jula er over kan det hende du sitter igjen med et helt nytt inntrykk av oss og vår bransje; dagligvare er nemlig så gøy at vi er mange som har valgt dette som karrierevei, selv om vi så for oss at vi bare skulle jobbe her en liten periode da vi startet. Her er mulighetene store for dem har lyst. Vi har interne opplæringsprogrammer som går både på fag og selvutvikling, og vi har også vårt eget laug som leter, lukter og smaker seg fram til lokale matskatter. Visste du at flere av våre ferskvaresjefer er kokker - men med arbeidstider som gjør det mulig å kombinere jobb og familieliv? Mulighetene er mange i MENY, og satser du på oss, satser vi på deg!  
 
Vi gleder oss til å høre fra deg, og sammen skal vi ta julehandelen med storm!

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

 

Spørsmål på mail kan sendes til: ledigestillinger@meny.no

Kontaktperson
Gry Ingrid Jakobsen
Ferskvaresjef Stopp Tune
69 10 18 00

Mette Pettersen
Ferskvaresjef Sarpsborg
69 13 02 00


Karoline Haukås -Nilsen
Ferskvaresjef Østfoldhallene
69 38 15 00

Janne Ødemark
Ferskvaresjef Halden
69 19 06 50

Lillian Hauglie
Ferskvaresjef Begby
69 94 99 50

Lars Aslaksrud
Ferskvaresjef Ørebekk
69 35 57 50

Kristoffer Aleksandersen
Ferksvaresjef Wilbergjordet
69 36 60 50

Marita Gudøy
Ferskvaresjef Mosseporten
69 21 06 33

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.