« Tilbake til Ledige stillinger

Brenner du for bakefaget og ledelse?

Brenner du for bakefaget og ledelse?

I det daglige arbeidet med å tilby forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag, er vi utfordret med at vår dyktige avdelingsleder skal gå av med pensjon.

Vi har derfor behov for en ny avdelingsleder som får ansvaret for bakeriet hos oss i Larvik.

 

Slik vil du trives og lykkes hos oss:

Du trives som leder med det operative og administrative ansvaret for den daglige driften, dette ved å tilrettelegge for gode innspill fra dine medarbeidere, utviser mot og trygghet i lederrollen og god kunnskap i bakefaget. Du holder fokus på HMS, er bevisst i kvalitetsarbeid og har erfaring med kostnadsoptimal drift og bemanning.

Du liker personal- og driftsansvar, og må følge opp kompetanseutvikling av egne medarbeidere.

 

Hvem er du?

For å søke på stillingen må du ha fagbrev som baker, gode analytiske evner og økonomisk forståelse for å ta gode beslutninger. Du må ha relevant erfaring fra bakerbransjen, og vet at for å lykkes som avdelingsleder er samarbeid, kommunikasjon, pågangsmot og fleksibilitet grunnleggende ferdigheter. Du er forbedringsorientert og har evne til å skape gode resultater gjennom andre. Du har gode IT-ferdigheter og behersker norsk og engelsk godt både skriftlig og muntlig.

 

Hva kan vi tilby deg?

En sentral rolle i ledergruppen i et solid selskap med gode fremtidsutsikter. Profesjonelle og dyktige kollegaer og mulighet til faglig og personlig utvikling.

I Bakehuset har vi en humørfylt og uformell kultur, vi skårer godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø, har lav turnover og har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen.

En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehuset «god arbeidsplass der du utgjør en forskjell»

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

 

 

Søknad sendes snarest. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no. 

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,6 mrd NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.