« Tilbake til Ledige stillinger

Vi søker plukkere til netthandelavdelinger i MENY-butikker i Stor-Oslo

Vi søker plukkere til netthandelavdelinger i MENY-butikker i Stor-Oslo

I disse dager merker vi godt at at verden er i endring, og i våre butikker er det fullt trøkk og mye som skjer. Spesielt i netthandelavdelingen får vi kjenne på folks endrede vaner, og vi gjør alt vi kan for å sikre at alle får den maten og de dagligvarene de trenger. Det er faktisk såpass hektisk at vi har behov for ekstra bistand både på midlertidig og fast basis. Vi håper derfor at du har lyst til å steppe inn på enten kortere eller lengre oppdrag og bli med på å sikre matforsyningen i landet vårt.

Omfanget på stillingene vil variere fra butikk til butikk. Du får anledning til å fortelle oss hvor mye du ønsker jobbe, i et spørsmål vi stiller når du trykker "søk her". 

Hvem er du og hva skal du gjøre i vår netthandelavdeling?
Dine oppgaver vil primært bestå av å plukke ordre, eller med andre ord å utføre selve handelen for kunden. Du vil kjøre tralla di gjennom butikkens hyller og finne de beste produktene med upåklagelig kvalitet. Ordrene pakker og klargjør du for henting og utlevering, og er vi uheldige og er utsolgt for en vare kan det bli din oppgave å hente dette i en annen butikk. Alt for kunden!

Som ansatt vil du ikke levere varer hjem til kunder.

Vi ser etter deg som: 

Legger din stolthet i hver ordre: å plukke en vare med dårlig dato er ikke din stil, såpass slurvete er du ikke. Du kan skille god og dårlig kvalitet fra hverandre, for det er viktig for deg at kunden blir fornøyd. Å jobbe under et visst press gjør at du yter bedre, for i denne stillingen vil du bli målt på effektivitet. Hos oss går det sport i å plukke flest antall ordre, og du bidrar til arbeidsmiljøet med iver og lagånd.

Vær oppmerksom på at de som plukker i netthandelavdelingen vil bruke store deler av dagen på å gå og løfte. Derfor trenger vi deg som liker å være aktiv og som ikke gir deg før hele laget er i mål. Det er en fordel om du har erfaring med dagligvare, men ikke et krav. Vær obs på at du må jobbe turnus med nattskift, så undersøk at du faktisk klarer å komme deg til/fra arbeidsplassen med kollektivtransport til alle døgnets tider, dersom du har benytter dette. 
Du må ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring, i stedet for å laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikkene. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.