« Tilbake til Ledige stillinger

Har du lyst til å jobbe med IT i NorgesGruppen i sommer?

Har du lyst til å jobbe med IT i NorgesGruppen i sommer?

Har du lyst til å jobbe med IT i NorgesGruppen i sommer?

Er du student og ønsker å bidra til å levere løsninger som sikrer vinnere? Vi vil gjerne ha deg med på laget! Vi søker nå etter IT- og datateknologistudenter som ønsker en unik mulighet til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver i ett av Norges største selskaper!

Hos oss vil du i løpet av de 8 ukene internshipet varer få jobbe med å løse relevante oppgaver fra forskjellige forretningsområder i NorgesGruppen. Du vil få muligheten til å være ansvarlig for leveranser i prosjekt hvor du vil jobbe innen BigData/analyse, AI og maskinlæring.  Etter endt internship vil du også få muligheten å presentere prosjektets resultater til ledelsen i NorgesGruppen IT og digitale tjenester og ledere i NorgesGruppen.

Vi ser primært etter deg som har 1 eller 2 år igjen av masterutdannelsen din.

Mer om internshipet

  • 8 ukers internship med oppstart i juni
  • Vi vil ta inn 8 sommerstudenter som fordeles i to team på to ulike prosjekter.
  • Du vil få tett oppfølging og faglig veiledning gjennom perioden
  • Vi har kontorsted på Kalbakken i Oslo, i helt nye og moderne lokaler

Muligheter i NorgesGruppen IT og digitale tjenester etter endt internship

Det vil være mulig å skrive masteroppgave hos oss dersom det er relevante oppgaver og temaer! Det vil også være muligheter for fast ansettelse etter endt studie.

Søknad

Er du kandidaten vi skal satse på i sommer? I søknaden er det viktig at du skriver litt om hvilket område du har lyst til å jobbe med, og hvorfor nettopp du skal få muligheten til å jobbe sammen med oss!

Send inn CV, søknad og karakterer snarest, og senest innen 31.desember. 2020 

Har du spørsmål, kontakt:

Gruppeleder Ami Thomasgaard
ami.thomasgaard@norgesgruppen.no
926 01 887

Gruppeleder Tove Aulie
Tove.Aulie@norgesgruppen.no
977 00 785

Er du sulten på en spennende jobb? NorgesGruppen byr på mat for teknologer.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter. Vi har ulike kjedekonsepter i det norske markedet; lavprisbutikker, supermarkeder og distriktsbutikker. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker. Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdning og serveringsbransjen.
ASKO, Engrosvirksomheten i NorgesGruppen, har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

Mat til folket er mat for Teknologer. NorgesGruppen har utfordringer til deg som ønsker å jobbe med IT i et av Norges største selskaper. NorgesGruppen utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet.

Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen Vi er en spennende arbeidsplass med dyktige fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo.