« Tilbake til Ledige stillinger

Vil du bli med på noe nytt?

Vil du bli med på noe nytt?

I det daglige arbeidet tilbyr vi forbrukere de ferskeste, og mest fristende, brød- og bakervarer fra lokale bakerier hver dag. Fra neste år vil vi utvide sortimentet vårt og tilby flere ferske og spiseklare produkter.

Vi har derfor behov for produksjonsmedarbeidere som har lyst til å bli med på laget.

 

Du vil trives hos oss om du:                            

Liker produksjon av småvarer, brød, og andre ferdige måltidsløsninger da det i stor grad blir arbeidsoppgavene.

Liker å samarbeide med andre, håndterer å arbeide i et hektisk miljø med fokus på forbedringer, og generelt er løsningsorientert og har interesse for bakeprosess.

 

Dette MÅ du kunne for å søke:

Produksjonsmedarbeiderne våre produserer hele tiden, og presterer døgnet rundt for å levere til forbrukerens ønsker. Du må derfor takle et hektisk miljø og ukurante arbeidstider.

Du må kunne snakke og skrive godt nok norsk til at alle enkelt forstår raskt.

Kompetanse er svært viktig for oss, du må derfor gjerne ha fagbrev innen industriell matproduksjon eller vise til lang og god erfaring innen f.eks kantinearbeid.

 

 Det er en fordel om du:

Har erfaring fra produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri

Ikke skjelver av tanken på datamaskin, vi rapporterer via PC og bruker Officepakken hyppig

Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon

 

Vi tilbyr:

Vi følger baker- og konditoroverenskomsten, har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen og lønner over tariff, med gode pensjons- og forsikringsordninger

Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø

Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produsere hos oss

En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehusets «god arbeidsplass der du utgjør en forskjell»

En stor andel ledere og nøkkelpersonell hos oss er rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene er gode.

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

 

 Informasjon:

Møllhausen Furuset i Oslo bar tidligere navnet Martin Nordby, som også var en kjent baker i Oslo. Han åpnet sitt bakeri på Tøyen i Oslo i 1881 og hadde mange utsalg og serveringssteder i byen. Bakeriet ble en del av Bakehuset i 2006. I dag er vi spesialister på rustikke steinovnsbrød og konditorene våre tryller frem de lekreste kaker.

Søknad sendes snarest. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no. 

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,6 mrd NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.