« Tilbake til Ledige stillinger

NorgesGruppen IT og Digitale tjenester søker nyutdannede teknologer/analytikere som vil jobbe med digitalisering av mat i vårt Drivhusprogram

NorgesGruppen IT og Digitale tjenester søker nyutdannede teknologer/analytikere som vil jobbe med digitalisering av mat i vårt Drivhusprogram

Er du snart ferdig med din master-grad? Eller har du akkurat blitt ferdig?

Vil du gjøre noe matnyttig med din kompetanse?

Vil du jobbe for en arbeidsgiver som spiller en nøkkelrolle i nordmenns hverdag og er opptatt av bærekraft?

NorgesGruppen har opprettet Drivhusprogrammet - et graduate-program - for å rekruttere nye talenter til digitaliseringsarbeidet. NorgesGruppen er Norges største handelshus og leverer mat til over 2 millioner kunder i Norge.

Gjennom Drivhusprogrammet får du være med på å lage fremtidens digitale løsninger som sikrer Norge mat på bordet. Vi utvikler digital teknologi for fremtidens butikk, netthandel og logistikkplattform basert på bl.a. Big Data, maskinlæring og IoT.

Drivhusprogrammet søker inntil 8 nyutdannede teknologer/analytikere som allerede har fullført masterstudier eller fullfører innen sommeren 2021.

  • Vi søker deg som er nyutdannede teknolog/analytiker med relevant mastergrad.
  • Du blir en del av et tverrfaglige team som lager digitale løsninger for NorgesGruppen, våre partnere og våre kunder. Gjennom vår agile arbeidsmetodikk sitter dedikerte ressurser fra forretning og IT sammen for å lage de beste løsningene.
  • Du blir en del av Drivhusprogrammet i to år. I den perioden vil du få erfaring fra 2-5 forskjellige team og ulike teknologier.
  • De første 6 månedene bruker du 1 dag i uken sammen med kolleger i Drivhusprogrammet. Du følger et innføringsprogram om NorgesGruppen med ukentlige sesjoner. Til slutt får dere en prosjektoppgave som skal løse noen av utfordringene vi har.
  • Basert på din motivasjon og erfaring du har bygget opp gjennom programmet, plasseres du inn i den delen av NorgesGruppen IT og Digitale tjenester som passer best.

Send inn CV, søknad og karakterer snarest, og senest innen 31.desember 2020.

Kontaktpersoner: 

Irja Wold Sætre, Leder Drivhusprogrammet, irja.setre@norgesgruppen.no

John Christian Hveding, Gruppeleder, john.hveding@norgesgruppen.no

Er du sulten på en spennende jobb? NorgesGruppen byr på mat for teknologer.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter. Vi har ulike kjedekonsepter i det norske markedet; lavprisbutikker, supermarkeder og distriktsbutikker. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker. Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdning og serveringsbransjen.
ASKO, Engrosvirksomheten i NorgesGruppen, har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

Mat til folket er mat for Teknologer. NorgesGruppen har utfordringer til deg som ønsker å jobbe med IT i et av Norges største selskaper. NorgesGruppen utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet.

Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen Vi er en spennende arbeidsplass med dyktige fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo.