« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Skøyen søker deg med dagligvareerfaring til 80% vikariat

MENY Skøyen søker deg med dagligvareerfaring til 80% vikariat

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Skøyen trenger vi nå flere deltidsansattet som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen.

Vi søker etter en medabeider til et vikariat i kolonialavdelingen:
Stillingsomfag: 80%
Vikariatets lengde: 1. januar 2020 til 30. april 2020, med muligheter for videre fast ansettelse med lavere stillingsomfang.
Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i MENY-butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du varer som frysevarer, drikkevarer, meierpodukter, tørrvarer og personlige artikler. Her er det mange kunder skal betjenes og mange paller av varer skal fylles i løpet av dagen. Du må derfor trives med både tunge løft og hektisk tempo. Dersom du har erfaring fra dagligvare er det en fordel, men ikke et krav. 

Du også like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du har mye å gjøre er viktig. Enten du fyller på i tørrvareavdelingen, rengjør i butikken, bygger eksponeringer eller ekspederer i kassa, vil det være mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Skøyen er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte.

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.