« Tilbake til Ledige stillinger

Vi søker en fremoverlent og innovativ driftsleder der du utgjør en forskjell!

Vi søker en fremoverlent og innovativ driftsleder der du utgjør en forskjell!

Hver dag baker Bakehuset Martens brød, boller og småbakst. Vi har også en egen konditoravdeling som lager de anerkjente Hvite Damer, det bergenske navnet for marsipankaker, og mange forskjellige kremkaker. Bakehuset Martens har i dag ca. 110 ansatte.

I forbindelse med økte arbeidsoppgaver søker vi en fremoverlent driftsleder for arbeid på kveld/natt.

Arbeidsoppgaver:

Vi ser etter deg som kan jobbe innovativt med produksjonsprosessene. Vår nye driftsleder skal i hovedsak effektivisere, og forbedre driftsstrukturen i bakeriet.

Du vil ha det operative ansvaret for driften på kveld/natt. Du vil ha ansvaret for produksjonsplanlegging og ressursstyring og sikre kvalitetsmessig leveranse til rett tid.

Du vil ha en en aktiv rolle i ledergruppen til Bakehuset Martens og må ha har evnen til å motivere og inspirere andre.

Når vi beskriver Bakehuset personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Er dette deg?

Dine personlige egenskaper er også god struktur og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Du må ha sterk gjennomføringskraft og kunne utfordre det etablerte.

Kvalifikasjoner:

Du bør ha fagbrev innen logistikk eller tilsvarende. Realkompetanse kan kompensere for dette.

Du bør ha min 1- 3 års ledererfaring. Du bør ha gode datakunnskaper og kjennskap til HACCP og ISO 22000. Truckførerbevis er ønskelig.

Det er viktig at du beherske godt norsk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehuset «god arbeidsplass der du utgjør en forskjell».

Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø.

Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produsere hos oss.

Stillingen vil rapporterer til Bakerisjef. Søknad sendes snarest og senest innen 31. januar 2021. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no. 

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,7 mrd NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.