« Tilbake til Ledige stillinger

Er du teknisk? Da er dette noe for deg!

Er du teknisk? Da er dette noe for deg!

Du vil trives hos oss om du:

Liker å samarbeide med andre, håndterer å arbeide i et hektisk miljø med fokus på forbedringer, og generelt er en problemløser med interesse for maskiner og mekanikk.

Liker diverse prosjektoppgaver, bygningsmessig vedlikehold, og både forebyggende og daglig vedlikehold av produksjonsutstyr.

 

 

Dette MÅ du kunne for å søke:

Vi produserer hele tiden, og presterer døgnet rundt for å levere til forbrukerens ønsker. Du må derfor takle et hektisk miljø og ukurante arbeidstider.

Du må kunne snakke og skrive godt nok norsk til at alle enkelt forstår raskt.

Kompetanse er svært viktig for oss, du må derfor ha fagbrev som industri-, automatikkmekaniker eller lignende.

 

 

Det er en fordel om du:

Har erfaring fra produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri

Ikke skjelver av tanken på datamaskin, vi rapporterer og har styringssystemer via PC og bruker Officepakken hyppig

Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon

 

Vi tilbyr:

Vi følger baker- og konditoroverenskomsten, har godt samarbeid med tillitsvalgte og fagforeningen og lønner over tariff, med gode pensjons- og forsikringsordninger

Våre medarbeidere inkluderes ofte i beslutningsprosesser, har svært lang ansiennitet og vi skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser angående arbeidsmiljø

Vi tar sikkerhet og kvalitet på alvor, derfor vil du få tilstrekkelig og god opplæring før du får bruke våre maskiner og produsere hos oss

En god arbeidsplass er et utviklende sted å være, der du som medarbeider blir sett, involvert og respektert. Vi vil at alles bidrag skal anerkjennes og verdsettes. Bare den som får tillit, kan ta ansvar. Derfor lover Bakehusets «god arbeidsplass der du utgjør en forskjell»

En stor andel ledere og nøkkelpersonell hos oss er rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene er gode.

Når vi beskriver Bakehusets personlighet ser vi en person som er ekte, glødende, alltid forberedt og helt i front. En slik person er det morsomt å være sammen med og utviklende å ha som kollega. Det er en person våre kunder vil gjenkjenne og sette pris på. Disse fire personlige egenskapene kan vi ta ansvaret for alle sammen, enten vi er bakere, sjåfører, selgere, ledere eller kundeansvarlige.

 

Informasjon:

Møllhausen Furuset i Oslo bar tidligere navnet Martin Nordby, som også var en kjent baker i Oslo. Han åpnet sitt bakeri på Tøyen i Oslo i 1881 og hadde mange utsalg og serveringssteder i byen. Bakeriet ble en del av Bakehuset i 2006. I dag er vi spesialister på rustikke steinovnsbrød og konditorene våre tryller frem de lekreste kaker.

Søknad sendes snarest. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no. 

Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,6 mrd NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.