« Tilbake til Ledige stillinger

Er du over gjennomsnittet interessert i ost? Meny Oasen Bergen ser etter deg!

Er du over gjennomsnittet interessert i ost? Meny Oasen Bergen ser etter deg!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Oasen Bergen trenger vi nå en ny ostansvarlig som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid.

Rollen er en heltidsstilling, og arbeidstid omfatter dagtid, kveld og helger.
Oppstart: etter avtale.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Dersom du er blid, glad i å prate med mennesker du ikke kjenner og har ekte lidenskap for mat - da kan det være deg vi er på jakt etter! Som vår nye ostansvarlig trenger vi en som kan løfte avdelingen til nye høyder med matglede, engasjement og kreativitet. Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, så har du fagbrev som kokk eller har annen relevant erfaring vil dette være et stort pluss.  

Ved siden av interesse for mat må du ha en viss forretningssans, og du jobber etter din avdelings budsjetter og mål for salg og svinn. Det vil være ditt ansvar å bestille varer til avdelingen, følge opp IK-mat og ha kontakt med leverandører. I tillegg vil arbeidet også bestå i å fylle på varer. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo. Som ansatt ved MENY Oasen Bergen må du se viktigheten av alle ferskvarediskene, og det forventes at du også bidrar i kjøtt, fisk, varmmat og bakeri ved behov. 

Siden du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper. For å søke på stillingen må du ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Oasen Bergen er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. 

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.