« Tilbake til Ledige stillinger

MEN Fornebu søker målrettet avdelingsleder kolonial

MEN Fornebu søker målrettet avdelingsleder kolonial

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Vi søker nå etter deg som kan bli MENY Fornebu sin nye avdelingsleder kolonial. Dette er en nøkkelrolle med store oppgaver, mye ansvar og like mye moro!

Arbeidstid: dag, kveld og helg.
Oppstart: mai 2021.

Hvem er du, og hva skal du gjøre?
Du er en person med fart i beina, struktur i hodet og smil om munnen. Som avdelingsleder kolonial er det du som sørger for at vareflyten er riktig i tørrvareavdelingen, og håndterer derfor alle systemene rundt bestilling, varetelling og datokontroll. Din avdeling står for halvparten av butikkens omsetning og du har et betydelig resultatansvar. Det er derfor viktig at du jobber målrettet, har stor ansvarsfølelse og høy arbeidsmoral. Du vil ha leverandørkontakt, planlegge og bygge kampanjer og ta høyde for sesonger. Fordi jobben nesten utelukkende er preget av fysisk arbeid, er det viktig at du trives med å være i aktivitet.  

Som avdelingsleder kolonial vil du ha totalansvaret for alle medarbeiderne i vareteamet, og dette er din største og viktigste utfordring. Om du lykkes med menneskene, vil mange av de andre oppgavene dine gå som en lek. Du har selvinnsikt og ser viktigheten av gode relasjoner, for det er gjennom andre du når dine resultater.

Vi ser for oss at du har erfaring fra dagligvare og med personalansvar. Om du også har utdannelse innen varehandel eller har fagbrev i salgsfaget, er det et pluss. Som avdelingsleder kolonial du får vist deg fram på flere arenaer, og for mange er denne rollen et naturlig steg på veien til å bli assisterende butikksjef og kjøpmann.

Hvorfor skal du velge oss?
Hvis du er den vi leter etter kan vi tilby en arbeidsplass med kunnskap, matglede og kollegaer som bryr seg om hverandre. Vi tror på at "er du trygg er du god" og gir deg grundig opplæring. Hos oss er det muligheter for videre utvikling og karriere. Vi har en interaktiv kursplattform der du kan bli fagekspert, klasseromskurs som gir deg påfyll i administrasjon og traineeprogram med fokus på å gå fra ansatt til å bli leder, for å nevne noe. Vi lover spennende utfordringer du kommer til å mestre, dager som går fort og en arbeidsplass du blir glad i - og stolt av, akkurat som oss!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring, i stedet for å laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.