« Tilbake til Ledige stillinger

Er du MENY Vågsbygd sin nye avdelingsleder for netthandel?

Er du MENY Vågsbygd sin nye avdelingsleder for netthandel?

Vi i MENY slåss for å gjøre utvalg og kvalitet tilgjengelig for flere, og i vår nettbutikk får du den samme kvaliteten og utvalget som i butikken. I nettbutikken finner du hele vårt utvalg av frukt og grønt, nystekte bakervarer og ferskvarer fra kjøtt- og fiskedisken. Vi plukker de beste varene etter strenge kvalitets- og holdbarhetskrav, og kunden henter ordren på butikk eller vi leverer på hjemme på døra.

MENY Vågsbygd starter med netthandel og har en ledig heltidsstilling som avdelingsleder. Du vil jobbe turnus på dag, kveld, natt og helg. 
Oppstart: 1. april 2021
Du må ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.
Krav: førerkort klasse B

Arbeidsoppgaver:
Dine oppgaver vil blant annet bestå av å plukke ordre, eller med andre ord å utføre selve handelen for kunden. Ordrene pakker og klargjør du for henting og utlevering, og er vi uheldige og er utsolgt for en vare kan det bli din oppgave å hente dette i en annen butikk. Alt for kunden!

Din største og mest krevende oppgave vil være å lede teamet ditt bestående av de andre medarbeiderne i netthandelavdelingen. Du skal motivere, engasjere og sørge for at disse trives i jobben sin og yter sitt beste. Det er ditt ansvar å sørge for riktig bemanning, håndtere ansettelser, opplæring og oppfølging av alle dine ansatte. Du må derfor trives med mennesker og det er en fordel om du har erfaring med lederrollen. 

Vi ser etter deg som: 
Kan skape lagånd og engasjement blant de du jobber med. Din avdeling blir målt på effektivitet og presisjon, så om du har konkurranseinstinkt er det et pluss. Du må ha øye for detaljer, men hjertet ditt er hos menneskene: det er de som virkelig driver avdelingen og du smører maskineriet. Din ansvarsfølelse er stor, for du driver en avdeling i vekst og jobber hele tiden for å bli enda bedre. 

Vær oppmerksom på at alle i netthandelavdelingen vil bruke store deler av dagen på å gå og løfte, inkludert deg selv. Derfor trenger vi ansatte som holder ut en lang marsj og som ikke gir seg før hele kompaniet er i mål. Det er en fordel om du har erfaring med dagligvare, men ikke et krav. 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Vågsbygd er en arbeidsplass med lagånd, kunnskap og matglede - her er det moro å jobbe! Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. Du vil arbeide side om side med andre dyktige kolleger og sammen skaper dere et godt arbeidsmiljø med tempo, utfordringer og godt humør. Vi lover at du kommer til en inkluderende gjeng som tar deg godt imot - her er det mange som gleder seg til å få en ny kollega!


Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.