« Tilbake til Ledige stillinger

Business Relationship Manager søkes for Lagerdrift og lagerautomasjon!

Business Relationship Manager søkes for Lagerdrift og lagerautomasjon!

NorgesGruppen IT og digitale tjenester søker Business Relationship Manager. Vi utvikler, leverer og håndterer krevende og komplette IT-løsninger til hele verdikjeden i NorgesGruppen. Det er derfor frukten og all den andre maten du trenger, ligger klar i butikkene – hver dag, over hele landet. Vi har fruktelig lyst på flere kollegaer!

I rollen som Business Relationship Manager vil du være overordnet ansvarlig for løpende forvaltning og videreutvikling av IT-løsninger innenfor området Lagerdrift og lagerautomasjon. Du vil være operativ leder for IT-leveranser knyttet til Lagerdrift for grossistvirksomhetene i konsernet. Hos oss kan du påvirke utviklingen av IT og automasjon i ASKO – en av Norges største logistikkvirksomheter.

I årene fremover vil fagområdet gå gjennom en spennende endringsreise, hvor du vil være en sentral bidragsyter. Vi ser etter deg som har interesse for logistikk og automasjon, trives med å være bindeledd mellom forretning og IT, samt motiveres av å skape effektive og brukervennlige løsninger gjennom tverrfaglige team.

Hvorfor NorgesGruppen?

 • Utover interessante arbeidsoppgaver så har vi et dynamisk og innovativt arbeidsmiljø med tverrfaglige team med tunge fagmiljøer.
 • Vi jobber med moderne løsninger for å skape fremtidens handleopplevelse
 • Trivselsgraden er høy hos oss, og vi gleder oss til å ønske vår nye kollega velkommen!
 • Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg muligheter til både faglige- og personlige utviklingsmuligheter i et spennende konsern
 • For å nevne noen av ordningene vi tilbyr har vi treningsstøtte,  flere firmahytter, kantineordning, pensjon- og forsikringsordninger, inkl. helseforsikring

Hva er jobben?

 • Du vil være overordnet ansvarlig for løpende forvaltning og videreutvikling av IT-løsninger
 • Du vil være en sentral rådgiver og sparringspartner for ledere i ASKO og NorgesGruppen IT og digitale tjenester. En stor del av rollen omhandler derfor kommunikasjon.
 • Du vil ha ansvaret for å utforme IT-strategi/-målbilder og handlingsplaner for området, noe som krever tett dialog med forretning, interne fagpersoner og eksterne samarbeidspartnere.
 • Du vil drive beslutningsprosesser, og sammen med beslutningstakere gjennomføre prioriteringer.
 • Du er ansvarlig for at IT-løsningene innenfor Lagerdrift og lagerautomasjon er i samsvar med gjeldende krav til sikkerhet og governance.

 Hva kreves av deg i denne rollen?

 • Høyere utdanning fra høyskole eller universitet. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • Du har god forretningsforståelse og evner å se brukernes behov samtidig som du har sterk interesse for IT og bruk av ny teknologi.
 • IT-kompetanse innenfor Logistikk. Erfaring fra løsningsdesign og arkitektur vil være positivt.
 • Det er en fordel med erfaring med ledelse fra enten prosess, endrings-, eller prosjektledelse. Du kan gjerne ha bakgrunn fra konsulentvirksomhet eller større komplekse organisasjoner.
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

Dersom du er nysgjerrig på å vite mer, eller er interessert i en uforpliktende samtale, ta kontakt med:

Tom Puntervoll-Pedersen
Avdelingsleder
92 897 897
Tom.puntervoll-pedersen@norgesgruppen.no

 

Mat til folket, er mat for teknologer. NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker. Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdning og serveringsbransjen. ASKO, Engrosvirksomheten i NorgesGruppen, har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker. Siden 1960-tallet har NorgesGruppen vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet. Hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo. Er du sulten på en spennende jobb? NorgesGruppen byr på mat for teknologer.