« Tilbake til Ledige stillinger

Er du sulten på en spennende jobb som Prosjektleder?

Er du sulten på en spennende jobb som Prosjektleder?

NorgesGruppen IT og digitale tjenester søker Prosjektleder. Vi utvikler, leverer og håndterer krevende og komplette IT-løsninger til hele verdikjeden i NorgesGruppen. Det er derfor all maten du ønsker å finne i butikkene, er der – hver dag, over hele landet. Hos oss får du den faglige næringen du trenger for å vokse profesjonelt. 

Vi ser etter deg som ønsker en sentral rolle i videreutvikling av logistikk- og ERP-løsningen i en av Norges største virksomheter. Er du ambisiøs og vil videreutvikle deg til å bli en av de dyktigste prosjektlederne i bransjen? Gjør det hos oss! 

I NorgesGruppen er det mer enn nok mat for teknologer. Hos oss vil du få en stor kontaktflate internt i NorgesGruppen, og være et naturlig bindeledd mellom det operative IT miljøet og det strategiske med forretningssiden. 

Litt om jobben 

 • Du får ansvar for planlegging og gjennomføring av sentrale IT prosjekter 
 • Du koordinerer prosjektaktivitetene på tvers av IT, forretning og eksterne partnere 
 • Du bygger, leder og motiverer tverrfaglige leveranseteam 
 • Du følger opp risiko, fremdrift og økonomi i dine prosjekter og rapporterer status fortløpende til prosjektsjef 
 • Du bidrar til å videreutvikle vårt interne prosjektrammeverk 

Hva kreves av deg i denne rollen? 

 • Du har høyere utdannelse fra universitet eller høyskole. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglede utdanning. 
 • Du har jobbet i minst 5 år jobbet med relevante oppgaver i IT-virksomheter/IT-avdelinger i større organisasjoner, eller konsulentbransjen  
 • Sertifisering/erfaring i etablerte prosjektrammeverk (f.eks. PRINCE2, PMI) er positivt 

Andre relevante faktorer for å lykkes 

 • For å lykkes må du kunne kommunisere godt med både teknologer og ikke-teknologer, både på norsk og engelsk  
 • Du har god forretningsforståelse og klarer å sette deg inn i forretningens funksjonelle behov og oversette disse til krav til IT-løsninger 
 • Du kjennetegnes ved at de rundt deg beskriver deg som strukturert, analytisk, selvstendig og at du har en høy gjennomføringsevne 
 • Du ønsker å bli del av et team som i fellesskap leverer IT-løsninger med den nyeste teknologien til NorgesGruppen. 

Hvorfor NorgesGruppen? 

 • Utover interessante arbeidsoppgaver så har vi et dynamisk og innovativt arbeidsmiljø med tverrfaglige team med tunge fagmiljøer. Trivselsgraden er høy hos oss – og vi gleder oss til å ønske vår nye kollega velkommen! 
 • Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg muligheter til både faglige- og personlige utviklingsmuligheter i et spennende konsern 
 • For å nevne noen av ordningene vi tilbyr har vi treningsstøtte og flere firmahytter, kantineordning, pensjon- og forsikringsordninger, inkl. helseforsikring  
 • I tillegg ønsker vi å fremheve at vårt arbeidsmiljø er preget av at det er høyt under taket, gode kollegaer og godt arbeidsmiljø. Vi har også flere faglige- og sosiale samlinger.  

Våre verdier er profesjonell, brukerorientert, fremtidsrettet og arbeidsglede, og disse verdiene skal kjennetegne oss i møte med kunden så vel som internt. 

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med tunge fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i resten av verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Bli med på vårt team og skap en enda bedre hverdag for våre kunder! 

For å vite mer om oss, gå inn på www.norgesgruppendata.no

Dersom du er nysgjerrig på å vite mer, eller er interessert i en uforpliktende samtale, ta kontakt med:

Martin Schwarz 
Prosjektsjef 
948 05 810 
martin.schwarz@norgesgruppen.no 

 

Mat til folket, er mat for teknologer. NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker. Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdning og serveringsbransjen. ASKO, Engrosvirksomheten i NorgesGruppen, har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker. Siden 1960-tallet har NorgesGruppen vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet. Hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo. Er du sulten på en spennende jobb? NorgesGruppen byr på mat for teknologer.