« Tilbake til Ledige stillinger

Trainees søkes til Drivhusprogrammet

Trainees søkes til Drivhusprogrammet

NorgesGruppen IT og digitale tjenester søker flere talenter til digitaliseringsarbeide. Vi utvikler, leverer og håndterer krevende og komplette IT-løsninger til hele verdikjeden i NorgesGruppen. Det er derfor spaghettien og all den andre maten du trenger, ligger klar i butikkene – hver dag, over hele landet. Bli med og jobb med strukturert teknologi som får maten fram!

Drivhusprogrammet er et matnyttig IT-rettet graduate-program over to år, som gir deg en fast stilling med betaling. Gjennom programmet blir du medlem av ulike systemutviklingsteam og du blir kjent med ulike teknologier. Programmet passer for deg som snart er ferdig med din mastergrad innen IT eller som nylig har fullført. 

Basert på din motivasjon og erfaring du har bygget opp gjennom programmet, blir du etter to år fast medlem i den delen av NorgesGruppen IT og Digitale tjenester som passer best. Som trainee i Drivhusprogrammet arbeider du også med en prosjektoppgave som skal løse en reel utfordring vi har. 

Hvorfor Drivhusprogrammet: 

 • Du får erfaring fra en faglig utfordrende stilling, i en bransje som satser på innovasjon og fremtidsrettet løsninger 
 • Du er med å utvikle digitale løsninger for NorgesGruppen, våre partnere og våre kunder 
 • Du lærer ulike teknologier og får erfaring fra 2-5 forskjellige systemutviklingsteam 
 • Du blir en del av et godt arbeidsmiljø 
 • Gode utviklings- og karrieremuligheter 
 • Mulighet for sertifisering og kursing 

Vi søker deg som: 

 • Er nyutdannede teknolog/analytiker med IT-rettet mastergrad 
 • Ønsker å delta i de ulike delene av systemutvikling 
 • Har du erfaring fra eller interesse for varehandel er det en fordel 
 • Er læringsvillig, ansvarsfull, fremoverlent og løsningsorientert 

Annen informasjon: 

 • Oppstart: 16. august 2021 
 • Fast stilling

Send inn CV, søknad og karakterer snarest.  

 
Kontaktpersoner:  

Irja Wold Sætre, Leder Drivhusprogrammet, irja.setre@norgesgruppen.no 

John Christian Hveding, Gruppeleder, john.hveding@norgesgruppen.no 

 

Mat til folket, er mat for teknologer. NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker. Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdning og serveringsbransjen. ASKO, Engrosvirksomheten i NorgesGruppen, har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker. Siden 1960-tallet har NorgesGruppen vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi utvikler og drifter fremtidsrettede IT-løsninger slik at maten kommer frem til butikker, sykehus og barnehager. Over hele landet. Hos oss er IT tett integrert i hele verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye lokaler på Kalbakken og Skøyen i Oslo. Er du sulten på en spennende jobb? NorgesGruppen byr på mat for teknologer.