« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Fosnavåg søker ferskvaremedarbeider til vikariat

MENY Fosnavåg søker ferskvaremedarbeider til vikariat

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Fosnavåg trenger vi nå flere ferskvaremedarbeidere som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid. 

Vi har nå et ledig vikariat som ferskvaremedarbeider. 
Stillingsomfang: 60%
Oppstart: 1. mai 2021
Vikariatets lengde: 01.05.21 - 30.04.2022


Hvem er du og hva skal du gjøre?
Som medarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. Får å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å brette opp ermene for å ta i et tak. Du vil også jobbe med varepåfylling, varemottak og IK-mat, og derfor må du like å arbeide effektivt og med en viss grad av struktur. 

Våre kunder forventer at du har kunnskap om mat, men fortvil ikke selv om "Hellstrøm" ikke er ditt etternavn. Vi lærer deg alt vi kan om både torsk og dorade, svinekjake og culotte, Gruyère og Kraftkar, men det er uten tvil en fordel om du har basiskunnskap og interesse for mat fra før av. Kandidater med fagbrev som kokk, butikkslakter eller sjømathanlder oppfordres til å søke. Erfaring fra ferskvareavdeling eller andre bransjer som arbeider med mat, kan kompensere for manglende utdanning. Du må også ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.

For å lykkes må du være en som liker å prate med mennesker, takler utfordringer, tunge løft, hektisk tempo og ikke være redd for å smake på nye ting. 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Fosnavåg en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. Vi gleder oss til å gjøre deg til en del av MENY!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.