« Tilbake til Ledige stillinger

NorgesGruppen HR-tjenester søker Teamleder lønn

NorgesGruppen HR-tjenester søker Teamleder lønn

Til kontoret vårt i Oslo søker vi nå etter deg som er engasjert og menneskeorientert, og som skal lede et av teamene våre på lønnsavdelingen. Du er opptatt av å utvikle gode team og ser potensialet i menneskene rundt deg. Selvfølgelig er det viktigste for oss at du har solid lønnsog regnskap kompetanse i bunn og er utpreget trygg i faget. Men med interesse og engasjement for andre mennesker  du vil ha et fortrinn i å bli en god teamleder hos oss.

Hos oss i NorgesGruppen HR-Tjenester (NG HRT) er menneskene det viktigste vi har. Derfor er rollen som teamleder viktig, og du får et stort ansvar hos oss; nemlig å se, utvikle og støtte menneskene i teamet ditt. Som en god leder vil det også være viktig at du ser verdien av å jobbe operativt sammen med teamet dittDu er også en person som er opptatt av velfungerende systemer og prosesser.

Har du engasjement utover det lønnsfaglige? Da håper vi at du vil fortsette å lese.

Vi tror at du er strukturert og ryddig, og vi har derfor laget en liste til deg, med sentrale ansvarsområder:

 • Delta, overvåke og sikre leveranser
 • Oppfølging av de ansatte gjennom samtaler og teammøter
 • Ansvarlig for å fasilitere og gjennomføre kompetansetiltak
 • Identifisere og jobbe for en effektiv produksjonslinje fra input til output
 • Dialog med og samarbeid med andre avdelinger og nøkkelpersoner
 • Avdekke forbedringsmuligheter
 • Ansvarlig for rutiner og sikre etterlevelse av disse 
 • Implementere besluttede endringer, både lovendringer og rutine- og prosessendringer

Som person har du mange gode kvaliteter som vi gleder oss til å oppdage. Allikevel kan vi si at følgende kvalifikasjoner vil legges vekt på i vår utvelgelse:

 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Strukturert, helhetstenkende og serviceinnstilt
 • Ledererfaring
 • Solid erfaring med lønn fra A-Å og avstemming av lønn mot regnskap
 • Meget god IT-forståelse - gjerne erfaring med SAP

Vi kan tilby en utviklende, spennende og utfordrende stilling.  Du vil få konkurransedyktig lønn og bli en del av et godt arbeidsmiljø. Vi vil gi deg personlige og faglige utviklingsmuligheter og støtte deg slik at du har best mulige forutsetninger for å lykkes i rollen.

Spørsmål til stillingen kan rettes til Avdelingsleder lønn, som denne rollen vil rapportere til.

Søknadsfrist: Snarest og senest innen 20. mai 2021 (utsatt fra 9. mai 2021).

Vi vurderer kandidater fortløpende og benytter Semac bakgrunnssjekk i denne rekrutteringen.

NorgesGruppen er landets største handelshus. Våre rundt 40.000 medarbeidere står på hver dag for å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og daglig besøker mer enn 1,2 millioner kunder butikkene våre. Vi brenner for å gjøre dagligvarene billigere og bedre, inspirerer til gode matopplevelser, og bidrar til grønne og sunne valgmuligheter. Kjedekonseptene våre skal dekke alle forbrukerbehov; KIWI er lavprisbutikken, MENY og SPAR er supermarkedkjedene, mens Joker og Nærbutikken er våre nær- og distriktsbutikker. I tillegg til de fysiske butikkene satser vi selvsagt også på nett, derfor har meny.no nå blitt landets største matside. I tillegg har vi kjedene Deli de Luca, MIX og Jafs innen servicehandel, og vi driver virksomhet innen en rekke andre områder som du kan lese mer om på nettsidene våre. For at butikkene over hele landet alltid skal ha tilstrekkelig med varer sørger grossistvirksomheten ASKO for at vareflyten fra produsent til butikk er så effektiv og miljøvennlig som mulig. Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss. Er det deg?

NorgesGruppen HR-Tjenester AS er et heleid datterselskap i NorgesGruppen. Selskapet tilbyr HR-tjenester til enheter i konsernet som ikke har egen operativ HR-avdeling, samt lønnstjenester til dagligvarebutikker, kiosker, engros, markevare- og eiendomsselskaper i konsernet. NorgesGruppen HR-Tjenester AS har ca. 45 ansatte og har kontorer i Brumunddal og Oslo.