« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Lietorvet søker avdelingsansvarlig (100%) og deltidsmedarbeidere (15%)

MENY Lietorvet søker avdelingsansvarlig (100%) og deltidsmedarbeidere (15%)

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Lietorvet trenger vi nå en avdelingsansvarlig og to deltidsansatte som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen. Under kan du lese mer om de ulike stillingene, og når du søker velger du hvilken stilling du vil søke på.

Avdelingsansvarlig
Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: dag, kveld og helg.
Oppstart: snarest

Hvem er du, og hva skal du gjøre?
Du er en person med fart i beina, struktur i hodet og smil om munnen. Som avdelingsansvarlig er det du som sørger for at vareflyten er riktig i meieri-, frys- og øl- og mineralvannsavdelingen. Der vil du håndtere alle systemene rundt bestilling, varetelling, lagerbeholdning og datokontroll. Dine oppgaver vil i stor grad være preget av logistikk og du må ha overblikk, evne til å planlegge og samtidig ha øye for detaljer. Det er viktig at du har stor ansvarsfølelse og høy arbeidsmoral, da du vil jobbe selvstendig store deler av dagen. Du vil ha leverandørkontakt, planlegge og bygge kampanjer og ta høyde for sesonger. 

Ved siden av dine praktiske egenskaper er du en lagspiller, og sammen med kollegaene dine lager dere en butikk det stråler av! Du bistår i kassa ved behov, gir god service til kunder som lurer på noe og samarbeider med en kollega som trenger hjelp. Du bidrar til at arbeidsmiljøet er preget av løsningsorientert innstilling, felles forståelse for effektivitet og matarbeidere som har det gøy på jobb. Fordi stillingen nesten utelukkende er preget av fysisk arbeid, er det viktig at du trives med å være i aktivitet.  

Du må ha fylt 18 år og ha gode norskkunnskaper.

 

Deltidsmedarbeider kolonial
Stillingsomfang: ca. 15%
Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.
Arbeidstid: en kveld i uka og annenhver helg
Oppstart: snarest

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i MENY-butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du alt fra tørrvarer, drikkevarer, frysevarer, meieri og hygieneartikler. Dine oppgaver vil i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Du vil også ekspedere i kassa, tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. 

Fordi du skal hjelpe kunder og samarbeide tett med kollegaer ser vi etter deg som liker å snakke med mennesker og som synes service er gøy. Du vil komme inn i en avdeling der det alltid skjer noe, og du må ha fart i beina og et smil om munnen for å lykkes i kolonialavdelingen. Vi garanterer morsomme dager på jobb, der veien til mer ansvar er kort for dem som gjør en god innsats.

Du må ha gode norskkunnskaper og være fylt 18 år.

 

Hvorfor skal du velge MENY Lietorvet?
Meny Lietorvet kjennetegnes av stort vareutvalg, blide og serviceinnstilte matarbeidere og en fantastisk ferskvareavdeling. Vår målsetting er å være den beste dagligvarebutikken både på kundetilfredshet og vareutvalg. Vi er i dag 50 ansatte godt fordelt på både kjønn og alder. Meny Lietorvet eies av Butikkpartner AS, som totalt har 14 dagligvarebutikker i Grenlandsområdet. For deg som er motivert, målrettet og ønsker en fremtid innen dagligvare er det gode utviklingsmuligheter både internt og eksternt.  

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring, i stedet for å laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

 

Med 185 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.