MENY satser på flere lærlinger

MENY har lidenskap for mat og dyktige fagpersoner og bidrar derfor i fagutvikling og utdanningsløpet for lærlinger.

Det er viktig å bidra til at elever innen både handel, butikkslakter- og sjømatfaget
får en læretid med relevant yrkespraksis. 

I 2017 hadde MENY 83 lærlingkontrakter og 68 butikker som er offentlig godkjente opplæringsbedrifter. Målet er 100 løpende lærlingkontrakter innen 2020.

Bilde: Jesper Nilsstua Ødegård fra MENY Skedsmokorset tok gull i Butikkslakter
for lærlinger i 2017.

Årsmagasinet Matnyttig 2018

Årsmagasinet Matnyttig 2018

NorgesGruppen investerer i miljøtiltak, i folkehelse, i et godt arbeidsliv for alle og verdiskaping i distriktene. Vårt ønske med magasinet «Matnyttig» er å gi deg en ny kunnskap og inspirasjon. God lesing!