Nyhetsarkiv

Sorter på:
    20.01.2020

    ASKO lanserer verdens første hydrogendrevne lastebil

    I dag lanserte ASKO verdens første hydrogendrevne distribusjonsbiler. Distribusjonsbilene drives elektrisk med strøm fra brenselsceller som benytter hydrogen som drivstoff.
    12.12.2019

    13000 trailere tar toget

    Gode og miljøvennlige leveranser til Nordland og Bodø står øverst på ASKO sin ønskeliste. Nå har de funnet en god løsning, og flytter varetransporten i Nordland fra vei til tog.
    13.11.2019

    Viktig med forhandlinger

    Konkurransetilsynet har i dag lagt frem en rapport om prisforskjeller i dagligvarebransjen som viser at det er viktig med tøffe forhandlinger med sterke leverandører. Forhandlingene er avgjørende for å holde matvareprisene nede.
    11.11.2019

    Årets klatrer innen IT

    NorgesGruppen ble nylig tildelt to priser i Universums anerkjente kåring av Norges mest attraktive arbeidsgivere.
    08.11.2019

    Matnyttig er ute!

    Hvorfor spiser vi ikke mer fisk, hvordan ser den optimale emballasjen ut, og hva skjer med kaffen vår om vi ikke får bukt med klimaendringene? Les om alt dette og mer i Matnyttig!
    09.10.2019

    Trumf har inngått avtale med Innlandskraft

    Gjennom avtalen tilbys Trumf-medlemmer i hele Norge strømprodukter fra Innlandskraft, som eier strømleverandørene Gudbrandsdal Energi og Eidsiva Energi.
    27.09.2019

    Øker innsatsen for å bevare regnskogen

    Den urovekkende situasjonen i Brasil krever at næringslivet øker sin innsats for å stanse avskogingen, skriver fagsjef for bærekraftig handel i NorgesGruppen, Bjart T. Pedersen