Nyhetsarkiv

Sorter på:
    08.12.2014

    Trygt å spise kylling

    Mattilsynet har slått fast at det ikke er farlig verken å ta i, eller spise kylling. Det er som alltid viktig å ha god hånd og kjøkkenhygiene når man håndterer rått kjøtt.
    01.12.2014

    Årets viktigste julegave

    Leger Uten Grenser har kampanje mot underernæring hele desember. NorgesGruppen dobler gavene de mottar.
    28.11.2014

    Arbeids- og sosialministeren besøkte KIWI

    Arbeidsminister Robert Eriksson (FrP) kom på besøk for å overvære signeringen av en ny samarbeidsavtale mellom KIWI-skolen og NAV i Drammen.
    27.11.2014

    NorgesGruppen ønsker bærepose-avgift med miljøprofil

    Forslaget om å innføre en egen avgift på bæreposer er dårlig utredet, og har en svært svak miljøbegrunnelse i Norge. NorgesGruppen ber regjeringen om å differensiere avgiften, slik at miljøvennlige poser får lav eller ingen avgift.
    14.11.2014

    Trygg transport av kjøttdeig

    Norsk dagligvarebransje og kjøttbransje har i mange år transportert kvernet kjøtt på maks 4°C uten at det går utover mattryggheten.
    07.11.2014

    9 av 10 støtter saltkuttet i kjøttdeig

    I oktober kom nyheten om at NorgesGruppen fjerner tilsatt salt og vann i kjøttdeig. En fersk undersøkelse viser at nordmenn er positive til å si farvel til saltet.
    24.10.2014

    Tidenes satsing på regionalmat

    Meny har lansert 1 000 regionalmatprodukter som denne høsten blir tilgjengelig i kjedens butikker.