Nyhetsarkiv

Sorter på:
    07.04.2021

    Vinnerne av NorgesGruppens leverandørpriser

    Vibeke Hetle (Lantmännen Cerealia), «Melkosjokoladeis» fra Hennig Olsen, Grilstad og Prima Jæren stakk av med prisene årets KAM, årets Nyhet, Årets Leverandør og Årets entreprenør under NorgesGruppens årlige leverandørtreff.
    25.03.2021

    Podkast: Hvordan har NorgesGruppen jobbet for å sikre matforsyning under en pandemi?

    "Annerledesåret 2020" er teamet for den nyeste episoden av NorgesGruppens podkast «Øre for mat».
    25.03.2021

    Solid levert i et krevende år

    I 2020 ble hele verdikjeden for mat hardt testet av pandemien. Systemet har vist seg robust og velfungerende, også i unntakstilstand. Vi kom raskt i gang med gode smittevernstiltak, og har i hele perioden samarbeidet godt med leverandørene, norsk lan
    15.03.2021

    Konkurransetilsynet opphever vedtak mot NorgesGruppen

    Konkurransetilsynet opphever sitt vedtak om å ilegge NorgesGruppen et overtredelsesgebyr på 20 millioner kroner for brudd på opplysningsplikten i forbindelse med kjøp av Sædalssvingene 3 i Bergen.
    12.03.2021

    NorgesGruppen utvider tilbakekalling av kjøttprodukter

    NorgesGruppen har utvidet tilbakekallingen av kjøttprodukter grunnet funn av salmonella i råvare. Her får du hele oversikten.
    10.03.2021

    NorgesGruppen vil prioritere norsk frukt, bær og grønnsaker

    NorgesGruppen ønsker å bidra til forutsigbarhet for norske bønder som i disse dager planlegger årets sesong for frukt, bær og grønnsaker. Vår klare melding til norsk landbruk er at vi vil prioritere norske produkter også i 2021.
    26.02.2021

    Nå kan du donere Trumf-bonus!

    Visste du at du nå kan donere deler av Trumf-bonusen din til organisasjoner som Kirkens Bymisjon, Leger uten Grenser og Turistforeningen? Med oppgraderingen av Trumf.no og Trumf-appen er det nå et alternativ hvis du vil bruke oppspart bonus.